Chat with us, powered byLiveChat

Tilleggstjenester

Mange av tilleggstjenestene som kan aktiveres i basispakken er gratis og må aktiveres for å unngå at de tar plass for kunder som ikke ønsker å ta de i bruk, vi anbefaler alltid våre kunder å ta en titt på oversikten som ligger på *www.[DinNettadresse].no* /plugins/overview

Under følger en liste over de tilleggstjenestene vi tar betalt for.

AvtaleGiro

Med denne kan du opprette avtalegiro-avtaler med medlemmene dine.

Denne tjenesten koster 10kr per transaksjon.

Øvrige transaksjonsutgifter

Det vil ikke påløpe transaksjonsavgifter for klubben i vårt avgiftssystem og gjennom billettsalg. Transaksjonsavgiften legges på prisen når avgiften betales. Dette åpner for at medlemmet selv kan velge hvilken betalingsløsning de ønsker å bruke.

Faktura/KID-innbetaling koster: 14kr
VISA/Mastercard betaling via DIBS koster: 4% + 10kr

Regne eksempel:

Arne blir sendt en medlemskontingent på kr 250,- av klubben sin.
Han kan velge å betale 264kr (250 + 14) via nettbank, eller bruke DIBS og betale 270kr (250*1.04 + 10).

Uavhengig av hva Arne velger mottar klubben hans 250kr.

Annonsemodul

Dette er først og fremst en betaling for annonsefritak fra IdrettenOnlines partner-annonser, i tillegg til fritak fra disse får du tilgang til annonsemodulen hvor du kan publisere bannerannonser i ulike formater. Denne modulen gir deg også full statistikk på hvor mange visninger og klikk- annonsene din har og er et fint verktøy å ta i bruk dersom du ønsker å selge annonser til hjemmesiden din.

Basis - Kr. 2990,- per år
Proff - Kr. 8490,- per år

Oppstartspakke

Vi får deg i gang med hjelp og opplæring over telefon + skjermdeling.
Basis, ca. 3 timer oppstarthjelp - Kr. 2990,-
Proff, ca. 5 timer oppstarthjelp - Kr. 3990,-

Fotballdata

Få automatisk data fra Fiks/Fotballdata på lagsider, nyheter og nettsidene dine.

Kr. 2990,- per år

Booking

Lei ut den nye golfsimulatoren eller sett opp instruktørtimer med klubbens egne «Tennis Coach». Om det viser seg, etter en samtale om deres behov, at bookingmodulen kan passe til dere så setter vi dette opp! Støtter online betaling, ressursutleie, personale og tilgangsbegrensning. I kombinasjon med medlemsregisteret kan du også leie ut utstyr gratis bare til medlemmer av klubben.

Kr. 1990,- per år