Sommerhundekjørerskole Trinn 1 Asker


Tid


Sted

Vis kart

I uke 26, 2023 arrangerer Asker trekkhundklubb sommerhundekjøreskole. Sommerhundekjøreskolen er for barn og unge fra 9 til 14 år, med eller uten egen hund.

Dette er for alle, både de som ikke driver med hundekjøring, og de som er aktive innenfor sporten som ønsker å utvikle seg videre, og ha en aktiv camp både for fører og hund.

Hva gjør man på Sommerhundekjørerskolen?

- Aktiviteter i friluft

- Trene hundekjøring, med hovedfokus på nordisk stil

- Dressurtrening

- Sosiale aktiviteter

- Læring om friluftsliv, trening og hund

- Overnatting

og veldig mye mer!

Formålet med SHKS trinn 1 er å gi barn og unge med interesse for hund og hundekjøring en sommeraktivitet der de kan trene, leke, lære, og drive med det de liker aller best!

I år ønsker vi også å ha todelt aktivitetsopplegg, i tillegg til de felles sosiale aktivitetene. Den ene gruppa vil ha fokus på lek, bli kjent med hundekjøring og friluftsliv, mens den andre gruppa har fokus på trening, både egentrening og trening av hund.

Hvor: dette varierer i forhold til vær og aktivitet. Vi starter første dag på Nedre Frydendal i Asker, ut over dette er vi ulike steder i hele Askerområdet, feks. Semsvann, Dikemark og andre friområder.

PRIS: 2200,-

Meld deg på allerede nå, det blir fort fullt.

Påmeldingsfrist 10.05.23, påmelding etter dette er bindende og koster 2500,-

Ta kontakt med Monica Tvervaag for påmelding, dersom du er usikker på hvilken gruppe som er best for deg, eller hvis du har andre spørsmål rundt sommerhundkjøreskolen: monica.g.tvervaag@gmail.com


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.