Oppstart Halden Akademiet - ledige plasser nå.

Postet av Lars Petter Brevig den 24. Jan 2020

Om nøyaktig en uke starter årets utgave av Halden Akademiet opp igjen - og det er fortsatt noen ledige plasser!

Les mer, og finn påmeldingsinformasjon på akademiets egen side

Godt startår
Etter å ha drevet Pipe Eksperten Fotball Akademi i 4 år har akademiets trenerteam den siste måneden gått gjennom en evaluering for å forbedre tilbudet. Derfor går dagens akademi-tilbud inn i historiebøkene i etterkant av dagens akademitrening. Fra februar 2019 av startet Halden Akademiet opp, og nå videreføres det populære Akademiet.

I Halden Akademiet er at det vil være 4 økter hver måned, bortsett fra juli. Det betyr at de ukene det er skoleferie vil man finne alternative dager hvor treningene ligger. Disse datoene ligger allerede nå klart i årshjulet.

Det vil være et tak på 15 spillere per trener, og med 3 trenere betyr det at man har tilbud til 45 spillere. Trenerteamet vil bestå av Jan Schönfelder (UEFA A-lisens), Jørgen la Cour (UEFA A-lisens) og Kent Hansen (UEFA B-lisens). I tillegg vil det være 6 keeperplasser, som får keepertrener av David Paulmin (a-lagskeeper).

Halden Akademiet er et treningstilbud for jenter og gutter født i 2007, 2008 og 2009. Tilbudet skal gi spillerne en innføring i hva som kreves for å nå lengst mulig. Dette innebærer bla. annet:

- Åpent klubbhus fra 14:00-14:40 med enkel mat og frukt
- Teoretisk gjennomgang av treningsøkta fra 14:40-14:45
- Praktisk gjennomføring av treningsøkta fra 14:45-16:15
- Evaluering av treningen fra 16:15-16:45
- Dusjmuligheter fra 16:45-17:00

Det vil være stort fokus på individuell tilbakemelding. Noen ganger vil det være annen aktivitet enn fotballøkter, for eksempel matlagingskurs, foredrag med spillere / trenere etc, hvor fokuset vil være på fotball, søvn, kosthold, med fokus på å minimere stillesittende skjermtid blant barn og ungdom.

Målet med akademiet er at det skal være et tilbudet for de som brenner for fotball, og innholdet og oppfølgingen skal være bedre enn i treningen med eget lag.

Pris
Akademiet koster 900,- i måneden, og faktura sendes ut den 15. hver måned. Spilleren er med frem til hun / han er for gammel, med mindre det leveres oppsigelse. Oppsigelsestid er 1. måned, og gjelder fra den 1. i måneden etter man sier opp.

Les mer, og finn påmeldingsinformasjon på akademiets egen side


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline