SE VÅR VIDEO
VÅRE TJENESTER
BOOK GRATIS DEMONSTRASJON

MEDLEMSPORTALER FOR BEDRIFTSIDRETTSLAG


Etter mange tilbakemeldinger om komplisert medlemsadministrasjon har bedriftsidretten nå sammen med IdrettenOnline lansert helt nye medlemsportaler til alle bedriftsidrettslag i Norge. Denne forenkler både medlemsadministrasjon og rekruttering av nye ansatte betraktelig. 


Medlemsportalen er inkludert i medlemskontingenten men kan også oppgraderes slik at man får mulighet til å legge ut egne nyheter og arrangementer eventuelt også bygge sin helt egen webportal.


VÅRE PAKKER


Medlemsportal

INKLUDERT FOR BEDRIFTSIDRETTSLAG


Dette er pakken som er inkludert i ditt medlemsskap. Den inneholder Medlemsregister, Medlemsprofiler, Betalingsløsning for kontingenter og treningsavgift og utsendelse av Nyhetsbrev og SMS. I tillegg kan man se sine terminlister og resultater.

fra
Kr 0,-
per mnd/ inkl. mva.

Book gratis demonstrasjon


Liten pakke

SMÅ BEDRIFTER


Dersom dere ønsker et større fokus på hva som skjer i bedriftsidrettslaget får dere i tillegg til medlemsportal mulighet til å legge ut egne nyheter og egne aktiviteter på deres portal.

Optimal for små bedrifter.

fra
Kr 99,-
per mnd/ inkl. mva.

Book gratis demonstrasjon


Full pakke

MELLOMSTORE OG STORE BEDRIFTER


For maksimalt utbytte av medlemsportalen med egen grafisk profil og undersider er dette pakken du bør velge. Du får full frihet i hvordan deres portal ser ut.

For mellomstore og større bedrifter

fra
Kr 415,-
per mnd/ inkl. mva.

Book gratis demonstrasjon


HVA KAN VI HJELPE DEG MED?


MEDLEMSSYSTEM MED GODKJENT NIF-INTEGRASJON

...og enda mer!


IdrettenOnline er verktøyet for deg som ønsker mer tid til aktivitet og klubbutvikling, og for deg som ønsker å minimere det administrative arbeidet. Med brukervennlig hjemmeside-plattform og medlemssystem med godkjent NIF-integrasjon fra IdrettenOnline får du full kontroll over det interaktive arbeidet til klubben, på en enkel og oversiktlig måte.


Les gjerne litt mer om de tjenestene vi tilbyr for å løse deres utfordringer.


VÅRE TJENESTER

Kontaktinformasjon IdrettenOnline

Besøksadresse
Bloc AS
Trondheimsveien 184, 0570 Oslo

E-post
support@idrettenonline.no

Ring oss gjerne
Telefon: 23 65 10 30
Man-Fre: 10:00-18:00