Personvernregler

Bloc AS bygget IdrettenOnline-appen som en gratis app. Denne TJENESTEN leveres av Bloc AS uten kostnad og er ment for bruk som den er.Denne siden brukes til å informere besøkende om våre retningslinjer med innsamling, bruk og utlevering av personlig informasjon hvis noen bestemte seg for å bruke tjenesten vår.Hvis du velger å bruke tjenesten vår, godtar du innsamling og bruk av informasjon i forhold til denne policyen. Den personlige informasjonen vi samler inn, brukes til å levere og forbedre tjenesten. Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen, bortsett fra som beskrevet i denne personvernerklæringen. Begrepene som brukes i denne personvernerklæringen, har samme betydning som i våre vilkår og betingelser, som er tilgjengelige på https://www.idrettenonline.no/p/2195/avtalevilkar, med mindre annet er definert i denne personvernpolitikken.

Informasjon innsamling og bruk

For å få en bedre opplevelse, mens vi bruker tjenesten vår, kan vi kreve at du gir oss personlig identifiserbar informasjon, inkludert men ikke begrenset til geolokaliseringsdata. Geolokaliseringsdata brukes spesielt i sammenheng med treningsfunksjonen til appen.Appen bruker tredjeparts tjenester som kan samle informasjon som brukes til å identifisere deg.Link til personvernregler fra tredjeparts tjenesteleverandører som brukes av appen:

Google Play Services

Firebase

Sentry

Loggdata

Vi vil informere deg om at når du bruker tjenesten vår, samler vi inn data og informasjon (gjennom tredjepartsprodukter) på telefonen din som heter Loggdata, i tilfelle feil i appen. Denne loggdataen kan inneholde informasjon som din IP-adresse (Device Protocol), enhetsnavn, operativsystemversjon, konfigurasjonen av appen når du bruker tjenesten vår, tidspunkt og dato for din bruk av tjenesten og annen statistikk .

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data som ofte brukes som anonyme unike identifikatorer. Disse sendes til nettleseren din fra nettstedene du besøker og lagres i enhetens internminne.Denne tjenesten bruker ikke disse "informasjonskapslene" eksplisitt. Appen kan imidlertid bruke tredjepartskode og biblioteker som bruker "informasjonskapsler" for å samle inn informasjon og forbedre tjenestene deres. Du har muligheten til å godta eller avvise disse informasjonskapslene og vite når en informasjonskapsel blir sendt til enheten din. Hvis du velger å nekte informasjonskapslene våre, kan det hende du ikke kan bruke noen deler av denne tjenesten.

Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsbedrifter og enkeltpersoner av følgende årsaker:For å lette tjenesten vår;

Å tilby tjenesten på våre vegne;

For å utføre tjenesterelaterte tjenester; eller

For å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Vi vil informere brukere av denne tjenesten om at disse tredjepartene har tilgang til din personlige informasjon. Årsaken er å utføre oppgavene som er tildelt dem på våre vegne. Imidlertid er de forpliktet til ikke å avsløre eller bruke informasjonen til noe annet formål.

Sikkerhet

Vi verdsetter din tillit til å gi oss din personlige informasjon, og vi prøver derfor å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte den. Men husk at ingen overføringsmetoder over internett eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker og pålitelig, og vi kan ikke garantere dens absolutte sikkerhet.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere personvernreglene våre fra tid til annen. Derfor anbefales det å gjennomgå denne siden med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernpolicyen på denne siden.Denne policyen gjelder fra 2021-01-07

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller forslag til personvernreglene våre, ikke nøl med å kontakte oss på support@bloc.net.