SE VÅR VIDEO
VÅRE TJENESTER
BOOK GRATIS DEMONSTRASJON

MEDLEMSPORTALER FOR BEDRIFTSIDRETTSLAG


Etter mange tilbakemeldinger om komplisert medlemsadministrasjon har bedriftsidretten nå sammen med IdrettenOnline lansert helt nye medlemsportaler til alle bedriftsidrettslag i Norge. Denne forenkler både medlemsadministrasjon og rekruttering av nye ansatte betraktelig. 


Medlemsportalen er inkludert i medlemskontingenten men kan også oppgraderes slik at man får mulighet til å legge ut egne nyheter og arrangementer eventuelt også bygge sin helt egen webportal.


VÅRE PAKKER


Medlemsportal

INKLUDERT FOR BEDRIFTSIDRETTSLAG


Dette er pakken som er inkludert i ditt medlemsskap. Den inneholder Medlemsregister, Medlemsprofiler, Betalingsløsning for kontingenter og treningsavgift og utsendelse av Nyhetsbrev og SMS. I tillegg kan man se sine terminlister og resultater.

fra
Kr 0,-
per mnd.

Book gratis demonstrasjon


Liten pakke

SMÅ BEDRIFTER


Dersom dere ønsker et større fokus på hva som skjer i bedriftsidrettslaget får dere i tillegg til medlemsportal mulighet til å legge ut egne nyheter og egne aktiviteter på deres portal.

Optimal for små bedrifter.

fra
Kr 99,-
per mnd.

Book gratis demonstrasjon


Full pakke

MELLOMSTORE OG STORE BEDRIFTER


For maksimalt utbytte av medlemsportalen med egen grafisk profil og undersider er dette pakken du bør velge. Du får full frihet i hvordan deres portal ser ut.

For mellomstore og større bedrifter

fra
Kr 389,-
per mnd.

Book gratis demonstrasjon


HVA KAN VI HJELPE DEG MED?


MEDLEMSSYSTEM MED GODKJENT NIF-INTEGRASJON

...og enda mer!


IdrettenOnline er verktøyet for deg som ønsker mer tid til aktivitet og klubbutvikling, og for deg som ønsker å minimere det administrative arbeidet. Med brukervennlig hjemmeside-plattform og medlemssystem med godkjent NIF-integrasjon fra IdrettenOnline får du full kontroll over det interaktive arbeidet til klubben, på en enkel og oversiktlig måte.


Les gjerne litt mer om de tjenestene vi tilbyr for å løse deres utfordringer.


VÅRE TJENESTER

Kontaktinformasjon IdrettenOnline

Besøksadresse
Bloc AS
Trondheimsveien 184, 0570 Oslo

E-post
support@idrettenonline.no

Ring oss gjerne
Telefon: 23 65 10 30
Man-Fre: 10:00-18:00