Ingvills mattips: 4-kornsbar
Postet av Torbjørn Andersen den 9. Mar 2015
Ingvill Måkestad Bovim gir deg gode tips med jevne mellomrom her på nettsidene.
Her kommer et nytt mattips fra BSK Ledestjerne, Ingvill Måkestad Bovim. Smakebiten kommer fra hennes bok "Winning Food":4-kornsbar
Trenger du rask energi før eller etter trening, smaker disse kjempegodt. De kan pakkes inn i matpapir eller sølvpapir og legges rett i treningsbagen.
3 dl firkorn
1 ss brunt sukker
2 egg (et helt og en hvite)
4 ss peanøttsmør
½ dl tørka blåbær
½ dl gresskarkjerner
Sett ovnen på 160 grader.
Bland det tørre; kornblandingen, sukker, tørka blåbær og gresskarkjerner i en bolle. Tilsett eggene og peanøttsmør. Rør fort og godt. Lag så store barer som du ønsker og legg dem på bakepapir på stekeplata. Stekes midt i ovnen i 20-25 minutter.
Les også: Ingvills mattips: Minestronesuppe
Les også: Ingvills mattips: Lun Rødbetsalat
Les også: MatgLEDESTJERNER