SE VÅR VIDEO
VÅRE TJENESTER
BOOK GRATIS DEMONSTRASJON

MEDLEMSPORTALER FOR BEDRIFTSIDRETTSLAG

Etter mange tilbakemeldinger om komplisert medlemsadministrasjon har bedriftsidretten nå sammen med IdrettenOnline lansert helt nye medlemsportaler til alle bedriftsidrettslag i Norge. Denne forenkler både medlemsadministrasjon og rekruttering av nye ansatte betraktelig.

Medlemsportalen er inkludert i medlemskontingenten men kan også oppgraderes slik at man får mulighet til å legge ut egne nyheter og arrangementer eventuelt også bygge sin helt egen webportal.

VÅRE PAKKER

Medlemsportal

INKLUDERT FOR BEDRIFTSIDRETTSLAG

Dette er pakken som er inkludert i ditt medlemsskap. Den inneholder Medlemsregister, Medlemsprofiler, Betalingsløsning for kontingenter og treningsavgift og utsendelse av Nyhetsbrev og SMS. I tillegg kan man se sine terminlister og resultater.

Kr 0,-

Liten pakke

SMÅ BEDRIFTER

Dersom dere ønsker et større fokus på hva som skjer i bedriftsidrettslaget får dere i tillegg til medlemsportal mulighet til å legge ut egne nyheter og egne aktiviteter på deres portal.

Optimal for små bedrifter.

Kr 99,-

Full pakke

MELLOMSTORE OG STORE BEDRIFTER

For maksimalt utbytte av medlemsportalen med egen grafisk profil og undersider er dette pakken du bør velge. Du får full frihet i hvordan deres portal ser ut.

For mellomstore og større bedrifter

Kr 415,-

Book gratis demonstrasjon

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

MEDLEMSSYSTEM MED GODKJENT NIF-INTEGRASJON

...og enda mer!

IdrettenOnline er verktøyet for deg som ønsker mer tid til aktivitet og klubbutvikling, og for deg som ønsker å minimere det administrative arbeidet. Med brukervennlig hjemmeside-plattform og medlemssystem med godkjent NIF-integrasjon fra IdrettenOnline får du full kontroll over det interaktive arbeidet til klubben, på en enkel og oversiktlig måte.

Les gjerne litt mer om de tjenestene vi tilbyr for å løse deres utfordringer.

VÅRE TJENESTER

Kontaktinformasjon IdrettenOnline