Harstadkarusellen høsten 2021

Tid


Sted


Kom i form og hold formen ved like med Harstadkarusellen. 
 
- gå, løp eller jogg - med eller uten tid - kort eller lang løype 

Ukentlige løp gjør det definitivt morsommere og enklere å holde løpingen ved like - velkommen til å bli med på høstens løpekarusell. Til forskjell fra vårkarusellen hvor vi stort sett måtte løpe på asfalt forflytter vi oss nå ut i terrenget, se terminliste nedenfor.

Vi må justere litt på starttidspunktene underveis for å sikre at vi har tilstrekkelig med dagslys for å gjennomføre løpene: Første løp, 30. august, starter kl. 19.00. Neste løp, 13. september, starter kl. 18.00. Det gjør også de øvrige, utenom det siste løpet, 4. oktober, hvor løpet starter kl. 17.30.
(Folke5ern avvikles mandag 6. september kl. 18.00 – egen påmelding via hind.no)

Smittevern
Harstad Bedriftsidrett har i samråd med smittevernmyndigheten i Harstad utformet retningslinjer for karusellen, for å sikre at det blir trygt for deg å delta. Harstad Bedriftsidrett følger de til enhver tid gjeldende nasjonale retningslinjene satt for mosjonsløp under Covid-19. Nye retningslinjer kan komme underveis. Endringer vil i så fall sendes direkte til hver deltaker. 

- Hold deg hjemme dersom du, eller noen du har vært i kontakt med de to siste ukene, har fått påvist smitte av koronavirus. Det samme gjelder dersom du har symptom på luftveisinfeksjon (feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand).

- Hold avstand til øvrige deltakere

Vi har inntil videre satt et øvre tak på 200 deltakere totalt, fordelt på heat tilpasset bredde på startfelt og løypetrase. Første heat 30. august starter kl. 19.00. Neste heat starter 1 minutter senere, kl. 19.01. Tilsvarende ift. øvrige heat.  Du velger selv hvilket heat du deltar i. 

Påmelding
 Meld deg på ved å klikke på det oransje feltet 'Påmelding' oppe til høyre.
 Siden løpene resultatmessig er uavhengig av hverandre er det mulig å melde seg på gjennom hele karusellperioden. Av praktiske årsaker ønsker vi ikke påmelding ved start ved de fysiske løpene.
 Startkontingent: kr. 350
Aldersgrense: 15 år

Utlevering av startnummer fra møterommet ved bedriftsidrettens kontor i 2. etg i Stangneshallen (egen inngang på kortsiden av hallen, første dør til høyre når du kommer inn og opp trappen og til høyre) søndag 29. august fra kl. 19.00-20.00.
Andre arrangementer fra Troms og Finnmark Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline