Tone Steinsland

Hva er Time Idrettsråd?

Postet av Tone Steinsland den 27. Apr 2016

Time Idrettsråd er et organ for den frivillige idrettsbevegelsen knyttet til Norges Idrettsforbund og Norges Olympiske komité og skal arbeide i henhold til de til enhver tid gjeldende lover og regler vedtatt av Idrettstinget.

1. Idrettsrådet er et fristilt og selvstendig rådgivende samordningsorgan for idretten i Time kommune, valgt av og blant idrettslagene.
  2. Idrettsrådet tar mål av seg å se helheten i idrettslivet i kommunen og hjelpe kommunen med å ta beslutninger til beste for alle idrettslag i kommunen.
  3. Idrettsrådet må hele tiden gjøre det klart hvilke organisasjoner det representerer og hvilke idretter de ønsker å ivareta. Dette må komme tydelig til uttrykk i prioriteringer og vurderinger.