Full fart på Strupe Kunstgressanlegg i dag

Postet av Lars Petter Brevig den 10. Feb 2018

I dag er det full aktivitet på Strupe, med hele fire treningskamper på rekke og rad


G2004 først ut

Gutter 2004, som trenes av Kent Hansen er første lag i ilden, da Ekholt gjester Strupe Kunstgress kl. 10:00. Kampen var tenkt som en kamp for breddelaget, men grunnet mye sykdom er laget noe forsterket. Laget har i vinter byttet fra 9’r til 11’r fotball, noe som er en stor overgang i forhold til bane- og målstørrelse. 


C-lagets første kamp

Det nyoppstartet C-laget spiller kl 11:00 sin første treningskamp siden oppstarten før jul. Laget består av mange siste års juniorspillere, som de siste to årene har vært stammen på junior-breddelaget. Med overgangen til seniorfotball har flere spillere meldt sin ankomst, og selv med noe trøbbel på keeperplassen er det endelig duket for første treningskamp. 


G2005 x2

De to siste kampene spilles av samme årgang, da både KM og Bredde 2005 spiller kamp henholdsvis kl. 12:00 og 13:15. KM-laget har under ledelse av Jørgen la Cour prestert svært godt så langt i vinter, og overgangen fra 7’r til 9’r fotball har gått fort. I utgangspunktet skulle begge breddelagene til G2005 spilt kamp, men grunnet mye sykdom ble den siste kampen avlyst. Både KM- og Breddelaget møter Moss. 


Er du interessert i ungdomsfotball og fotballglede anbefaler vi at du legger lørdagsturen innom Strupe Kunstgress.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline