Lars Petter Brevig

Ansatte på FFO våren 2018

Postet av Lars Petter Brevig den 30. Jan 2018

Fra februar 2018 gjennomføres det minimale endringer i personalet på Kvik Halden Telenor Xtra FFO.

Samme stammen
Klubben har som mål å ha en fast stamme av ansatte på Telenor Xtra FFO, slik at barna så sjeldent som mulig skal måtte bli kjent med nye voksne. Vi er derfor svært glade for at fire av medarbeiderne fra 2017 er med videre. Dette gir en trygghet til barnet, samtidig som det er kjekt i forhold til relasjonen vi har opparbeidet oss til skolene og hjemmet.

Mathias Engebretsen tilbake
For et par uker siden skrev Mathias Engebretsen under for klubbens a-lag, og fra 1. februar av er han tilbake på FFO. Mathias skal jobbe på hos oss hver tirsdag og torsdag, og det er en stor fordel at han tidligere har jobbet her. Det gjør at rutiner er innarbeidet, i tillegg til at han kjenner flere av barna fra han sist var her.

Ansatte 2018
I 2018 vil følgende voksenpersoner være ansatte på FFO:
- Haris Juko: FFO-leder (hver dag)
- Lars Petter Brevig: FFO-medarbeider med sportslig ansvar (hver dag)
- Björn Berglund: FFO-medarbeider (hver dag)
- Mathias Engebretsen: FFO-medarbeider (tirsdag og torsdag)
- Jørgen la Cour: FFO-medarbeider (hver morgen)
- Bjørg Brevig: FFO-kokk (mandag og tirsdag)
- Peder Nomell: FFO-medarbeider (onsdag og fredag)
- Marcus Sjømo Eriksson (vikar)