Richard Susegg Kvarving

Treningsavgift for håndball 17/18

Postet av Richard Susegg Kvarving den 23. Nov 2017

Nå kan du finne giro for betaling av treningsavgift for sesongen 2017/2018 for Sørlia IL Håndball under fanen "Medlemskontingent og treningsavgift". Du kan også laste ned giroen direkte her.

Sørlia IL har denne sesongen håndballag i serien for J10, G11, J12 og J14. Det siste i samarbeid med Steinkjer Håndballklubb.

I tillegg har vi treningsgrupper for barn i alderen 6-9 år som deltar på minihåndball gjennom sesongen.

Treningsavgiften dekker leie i Steinkjerhallen, drakter, utstyr og eventuelle kostnader knyttet til turneringer og arrangementer. Håndballavdelingen har allerede fått bevilget penger fra hovedlaget i Sørlia IL til å drive håndballgruppa, men er i tillegg avhengig av å kreve inn treningsavgift.