Richard Susegg Kvarving

Vi utvikler Lø aktivitetspark

Postet av Richard Susegg Kvarving den 25. Sep 2017

Vi ønsker flest mulig barn i aktivitet lengst mulig. Derfor har vi etter sommerferien startet bygging av ballvegg, klokketårn med digital klokke, flerbruksflate som kan islegges om vinteren og en kombinert kiosk og utstyrsbod med overbygg.

Hovedmålet til SIL er at flest mulig av skolekretsens barn og unge er fysisk aktive og i sosialt samvær lengst mulig i et trygt og godt miljø. For å nå flest mulig, lengst mulig, ønsker vi å tilby et bredt aktivitetstilbud. Aktivitetene vi tilrettelegger på Lø aktivitetspark kan både være organisert og egenaktivitet.

Det er SIL anlegg, ledet av Frode Nordgaard, som har planlagt, organisert og gjennomført dugnadsarbeidet så langt - all honnør til de. Flere av delprosjektene er planlagt ferdig denne høsten, og husk: Det er fortsatt mulig å sikre seg sponsorplass.

Vi gleder oss til nye tilskudd på flotte Lø aktivitetspark.