Øyvind Helge Andersen

J03 i Norway cup-finale

Postet av Øyvind Helge Andersen den 5. Aug 2017

I dag har Lambertseters jenter født i 2003 spilt finale i A-sluttspillet for J14 i Norway cup, mot Pyongyang. Vi gratulerer jentene og trenerteamet (Hege Røsholm og Tommy Larsen) med en fantastisk turnering og en heroisk finale!

Det som må kunne betegnes nærmest som et landslag fra Nord-Korea fikk kamp helt til døren av Lambertseter-jentene, og med litt hell kunne det gått til uavgjort og ekstraomganger. Særlig i 2. omgangen måtte et nord-koreansk lag som har lekt seg gjennom turneringen slite med nebb og klør for seier.

Pyongyang tok tidlig ledelsen 1-0, og dominerte kampen i 1. omgang. I 2. omgang var Lambertseter fullt på høyde, og hadde flere sjanser til å utligne. På tampen av kampen økte Pyongyang ledelsen til 2-0, som også ble sluttresultatet.