Thorleif Rustad

Postet av Thorleif Rustad den 9. Feb 2017

Oppdatert lørdag 11.februar:

Sundbyfoss:
Lysløype er kjørt og satt med spor, bra forhold.

Eidsfoss:
Løypemaskin fra Vestskauen har akkurat kjørt ned Bergstigen til Berg. Skiløypa går opp til løypenettet på Vestskauen i Sande. Parkering ved bommen Bergsveien, Eidsfoss.

Link til skiløypene på Vestskauen :
www.skisporet.no/vestfold/vestskauen

Hof skole:
Akebakken ved Hof kirke er kjørt. Vi har forsøkt å kjøre skiløyper fra Hof skole, men det for lite snø ennå.

Hajern:

Det er kjørt drøyt 20km i dag! Fra Flisestø over Hajern, videre over Grønntjern, ned til Øksne og helt til demningen! Videre tvers over Øksne til Mjøvannsbekken. Videre opp Mjøvannsveien og inn i enden av Mjøvannet , pluss inn til bekkeoset, sånn at folk kan gå gjennom skauen og ned til Øksne eller motsatt. På Hajern er det kjørt mellom øyene og bort til Bakkevika, og langs land tilbake til Flisestø. Hvittingfoss Idrettslag har kjørt inn mot Håken!
Det er for lite snø i skogen for skuterkjøring.
Det er kjørt dobbeltspor det meste av strekninga! Bra forhold.
(Disse løypene kjøres ikke av Hof IL)