Booking Modul

Med vår nye booking modul får du alt du trenger til å leie ut personale og ressurser. Dette åpner for booking av baner, idrettsanlegg og møterom, bestilling av coaching, personlig trening, pro timer og mye mer!

Enkelt å booke

Booking blir ikke enklere enn dette! Kryss av hva du ønsker å booke, velg dato og tid, og klikk neste. Fyll inn info om deg selv dersom noe mangler, bekreft bestilling og du er ferdig!

Enkelt å administrere

I kontrollpanelet får du en kalender med oversikt over alle bookinger både for personale og ressurser. Du får også en rekke verktøy for å bestemme hvilke tjenester og ressurser som skal kunne bookes på, vaktlister og tilgjengelighet, sms påminnelser og mye mer!

...og mye mer!

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt på telefon eller e-post, så hjelper en av våre kundebehandlere deg med det du måtte lure på.

Telefon: 23 65 10 30 (Kl. 11:00 - 19:00)

Idretten Online er en tjeneste laget i samarbeid med Idretten for alle Norges klubber, lag og kretser innenfor idretten. Ønsker du og din klubb nye websider?