Bortekamp i Sør-Norge serien mot Flint Tønsberg endte med seier

Postet av Laila Vågen den 13. Mar 2015

Det var ett litt redusert lag og lagledelse som reiste til Tønsberg torsdag ettermiddag.
Kveldens lagledelse var noe spent men stolte fult og helt på jentene.

1.omgang:

Det ble satt fart i ball fra start og vi gikk raskt opp i ledelse 3-1. Vi slapp Flint litt inn i kampen i starten av første omgang det var 5-4 etter 9.min så stakk vi av. Line satt mange flotte skudd i nota, Bentzen jobba godt på linja og scorte etter flott innspill av Line. Marthe, Emilie og Kristiane løp godt og fikk mange gode oppspill fra Amanda og back rekka. Ingunn og Føyn hadde mange gode avsluttinger på mål. Vi går til pause med ledelse13-8

I pausen pratet vi litt om hva som måtte jobbes med til andre omgang, gode tilbakemeldinger spillerne imellom, lagledelsen var fornøyd.

2.omgang:

Det startet litt trått i 2.omgang, jentene jobbet godt i forsvar, fikk stoppet Flints lange skyttere, men vi sliter med å sette sjansene fremover. Lagledelsen tar en liten prat rundt måltørken de første 10, og mens vi prater løsner det for jentene på banen. Nye susere fra Line, godt keeperspill av Amanda og Tuva/Bentzen setter samtlige straffere i mål, flott. En lagseier er trygget, når dommerne blåser av kampen er det klar seier til Stubben 21-13.

Kveldens lagledelse, Gabrielsen og Vågen, er fornøyd med samtlige jenter på banen og egen innsats. Vi takker for oss, og erenige om at det blir fint å få Glenn og Sonja på plass til neste kamp:)

Lag: Amanda, Line(8), Amalie(5), Tuva(3), Føyn(3), Ingunn(2), Marthe, Kristiane og Emilie