Storseier mot Follo

Postet av Lars Petter Brevig den 3. Feb 2020

Helgens treningskamp mot Follo endte med 7-2 seier, i en kamp der hele 22 spillere var i aksjon for Haldenserne.

God gjennomkjøring
Kampen startet i et høyt tempo, og det var tydelig at spillerne gledet seg til å spille kamp. Follo er et ballbesittende lag, og haldenserne gikk ut i et høyt press. Det var allerede før kampen avtalt at alle spillerne skulle spille en omgang, og derfor var det ingen som sparte på kruttet. I løpet av 1. omgang ble det hele 5 scoringer, hvorav 4 til Kvik Halden. Prøvespiller Oscar Lopez Borgersen scoret 1-0 før Øystein Lundblad Næsheim la på til 2-0 på frispark. 3-0 var et selvmål etter innlegg fra Peder Nomell. Øystein scoret også et mål til i førsteomgang.

Nok en debutant
Nikolai Kynnignsrud ble byttet inn i pausen sammen med 10 andre, og fikk dermed sin debut for klubbens a-lag. Samtlige spillere i a-stallen som var friske fikk dermed spille en hel omgang. I andre omgang scoret både Albert Makiadi, Alexander Nadolski og Filip Westgaard.