HELSVART OG TRIST AVSLUTNING PÅ SESONGEN.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 27. Okt 2019

HFK                     -             Modum              (0-4) 1-6

HFK:                    90 + 2 min 1-6 Magnus Magnetun Bækken (Simen Renslo).

MOD:                  18 min 0-1 Sigbjørn Skatvedt, 23 min 0-2 Dennis Zhilivoda, 28 min 0-3 Selvmål Bredesen, 38 min 0-4 Skatvedt, 53 min 0-5 Sivert Sætra og 63 min 0-4 Mads Knedal,

Gule kort:

HFK:                    Ingen

MOD:                   52 min Skatvedt og 57 min El Hailiui

Rødt kort:

Cornere:            (0-3) 5-8

Sjanser:              (1-7) 33

Tilskuere:         94 – I strålende høstvær.

Dommer:           Adem Satici (SIF), AD 1  Eirik Smeby   (Ådal) AD 2– Joachim Bakkalia Buchman (Uvdal) – Litt vanskelig å følge linjen, burde også slått hardere ned på gjentatte forskjellelser på Bækken.

HFK har vært god i høst men fikk et skikkelig slag i tryne i årets siste kamp. Selv om starten på kampen var forholdsvis jevn, gjorde vi etter hvert grove personlige feil og rotet det til i egen sone. Så med 3 mål på 10 minutter, ble det vanskelig å heise seg igjen mentalt. Dette var tungt, men man kan ikke la en kamp beskrive hele sesongen. Som tross alt ble ok sett ut ifra rådene forhold.

Men 4 div har blitt tøff nå, med mange gode lag med økonomiske muskler som satser hardt, så vi må tenke og jobbe smartere for å henge med på dette nivået fremover.

Nå kommer vi til å trene litt fremover før en pause i desember. Oppstart tidlig i januar

Les mer for kampstats og referat. Etter videogjennomgang.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave(Johnas Ulshagen Jorde 68 min) (HB) Morten Nerli ( Vegard Vedvik 59 min) (MS) Tobias Grangård og Adrian Lugo Bredesen(Vebjørn Haug 68 min) (VB) Torleif Rullestad (Anders Elstad Eriksen 59 min), (Def MB) Simen Andreas Renslo (Kap) og August Fosse(Eirik Thorberg 68 min) (Off MB). Johannes Kleppo Dokken(Magnus Jorde 40 min) Magnus Bækken og Ole Cato Stubberud Haugen (Samuel 79 min) (Spiss) Jonas Bergane Reserver

Referat etter videogjennomgang.

Modum kom tøft ut og kom igjennom på vår høyre side i første minutt, men skuddet fra god posisjon gikk i nettveggen. Etter 7 minutter er de på farten igjen, denne gang redder PerOskar Stave mesterlig. Men vi hever oss litt og får frem en del gode angrep. Den beste setter Ole Cato Haugen opp Magnus Bækken, som dessverre ikke får ballen i mål. Kampen er egentlig veldig jevn og bølger frem og tilbake. Men i det 18 minutt roter vi det til i eget forsvar, en pasning inne i boksen av Fosse går i Renslo og tilbake til Skatvedt som står alene på 8 meter. Storscoreren gjør ingen feil og 0-1. I det 24 minutt er vi igjen ikke gode nok med avklaringen. Modums Zhilivoda trekker inn i banen mot 16 meteren, han er veldig heldig siden avslutningen som han ikke fikk helt treff på slo borte Grangård og inn i mål bak en utspilt Stave. Nå begynner det å tære på selvtilliten og bedre blir det ikke i det 27 minutt når en upresset Bredesen sender ballen i eget mål og 0-3. Modum er nå mye bedre enn HFK og vi sliter i alle faser av spillet og ikke minst mentalt. Det ble ekstra tungt at Modum gikk opp i 4-0 på en corner like før pause, et mål som lignet mistenkelig på angrep på keeper. Vi går til pause på 0-4 og nå blir jobben å bygge opp noe for en god andre omgang.

2 omgangen ble bedre. Vi åpnet bra og presset Modum bakover uten å skape de helt store sjansene. Men Modum er dødelig effektive og i det 53 min kommer spikeren. En enkel ball inn i bakrommet setter opp Sæthra alene mot Stave. Han gjør ingen feil og 0-5. Uff tungt dette. Like etter setter Renslo opp Bækken, som alene med keeper prøver å vippe ballen over ham, men han får et par fingre på den og over. Vi fikk merkelig nok ikke corner. Ikke bra å ta fra keeperen en sånn redning 😉 I det 63 minutt øker Modum til 6-0. Nå dabber Modum av, HFK gjør en del bytter. Det gjør at vi mobiliserer mer på slutten. HFK kommer til en del gode sjanser. Den største har Vebjørn Haug som kliner til på volley helt fra Kvinnegardslia, dessverre smeller den i tverrliggeren bak en sjanseløs Modumkeeper. Men vi gav oss ikke og fikk endelig en scoring på overtid. Flott samspill av Thorberg, Renslo og sist Bækken som avslutter flott alene med keeperen. 26 mål og 18 ?assist i år er ikke dårlig av den kjappe og spennende spissen. Det er som eksempel 8 flere mål enn Alfred Scriven greidde på to flere kamper og et topplag året før han gikk til Mjøndalen.

Best på HFK og vinner av fra Fjellkjeden.no gavekort på 300 kr ble avgjort av en jury og ble Ole Cato Stubberud Haugen. Han jobbet utrettelig gjennom hele kampen og sto bak mye av det HFK kom med offensivt. Det har verdt en fryd å se Haugen i år. Alle visste at kom han i toppform var han en klassespiller på dette nivået. Ellers leverte Magnus Jorde et godt innhopp. Selv om Bækken ikke var på sitt aller beste var han mer enn en håndfull for Modum. Ble vel opp mot 12-15 frispark for å stoppe ham.

Oppsummering kommer etter fotballfesten som er til uka.