Fantastisk snuoperasjon på Jæren

Postet av Lars Petter Brevig den 9. Sep 2019

Bryne FK ledet både 2-0, og 3-1, men en fantastisk snuoperasjon i 2. omgang sørget for at Björn Berglund og a-laget reiste hjem med 3 poeng i bagasjen. Foto: Halden Arbeiderblad

Svak start
Kampen startet på værst tenkelig måte for Haldenserne, og Bryne FK anført av en livlig Samuel Narh scoret to ganger før det var spilt 10 minutter. Forsvarsspillet var svakt ved flere anledninger, og David Paulmin måtte også tidlig i aksjon. Gjestene tok gradvis mer over banespillet, men de store sjansene uteble frem til Youssef Chaib ble revet ned innenfor 16 meteren.

Øystein Lundblad Næsheim scoret sikkert fra straffemerket. Like før pause kunne og burde Dagur Dan Thoraldsson ha utliknet, men skuddet gikk over mål.

To bytter og ny energi
Björn Berglund og Kevin Krans ble byttet inn i pausen, og Mathias Engebretsen ble flyttet ned som midtstopper. Dette skulle gi ny energi, men istedenfor scoret Bryne FK etter at et skudd skiftet retning i Albert Makiadi. Like etter spilte samme Makiadi gjennom Berglund, som alene med keeper trillet ballen sikkert i mål. Berglunds første a-lagsminutter for året, og på ny var det kamp.

Chaib var svært livlig i store deler av kampen, og det var fortjent da han banket inn utligningen til 3-3 med et kontant skudd. Like etter var samme mann på farten igjen, men denne gangen styrte Berglund skuddet i mål. Berglund ble dermed tomålscorer i sin første kamp siden opprykkskampen mot Vestfossen i fjor.

Folkefest til helgen
Til søndag er Sola FK gjester på Halden Stadion, og sponsorer og privatpersoner bidrar til at alle kommer gratis inn. Det blir Fanzone på Halden Stadion fra 13.00, og vi håper du blir med på festen. Se hvem som har bidratt, og les hvordan du kan bidra her

Tilskuere: 844
Dommere: Jon Romuld Håversen (Gimletroll, IK-Fotball), Andreas Jensen Ihle (Baune, SK) og Olaf Andre Frøyland (Frøyland IL)
Gule kort:  Vetle Lunde Myhre, Pål Aamodt, Petter Øfsteng, (Bryne),Albert Makiadi, Filip Westgaard (Kvik)
Kviks lag: David Paulmin, Ole Strømsborg (Kevin Krans 45.), Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Dagur Dan Thorhallsson, Filip Westgaard, Mathias Engebretsen, Deni Hasanagic, Albert Makiadi, Øystein Lundblad Næsheim (Bjørn Berglund 45.), Youssef Chaib (Marcus Moberg 83.).