STORSEIER I SERIESTARTEN FOR HFK HERRER

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 7. Apr 2019

HFK – Steinberg (5-0) 13-5

HFK:                  1-0 19 min Johannes Dokken Kleppo(Simen Renslo), 2-0 21 min Kleppo(Magnus Bækken), 3-0 23 min Kleppo(Bækken), 4-0 29 min Renslo str (Bækken felt), 5-0 34 min Bækken (Renslo e/corner), 6-0 52 min Tobias Grangård (Renslo e/corner), 7-0 58 min Bækken (Gaute Vedvik), 8-0 66 min Bækken (Renslo), 9-0 69 min Birk Bjerkheim (Kleppo), 10-0 71 min Eirik Reime Thorberg (Renslo), 11-0 72 min Samuel M (Thorberg), 12-0 75 min Thorberg (Bækken) og 13-0 83 min Bækken (Adrian Bredesen)

Tilskuere:          87

Dommer:         Adem Satici (SIF), Joachim Bakkalien Buchman (Uvdal) og Mesut Aricigil (Stoppen. God kontroll i en lettdømt kamp. Noen offsider er dog tvilsomme.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling:  Joakim Skaret (Jonas U Jorde 17 min) (HB) Vebjørn Haug(Ole Cato Stubberud Haugen 45 min) (MS) Per Nyhus(Magnus Jorde 6 min) og Tobias Grangård(VB) Daniel Ward(Eirik Reime Thorberg 35 min)(Def MB) Gaute Vedvik(Ward inn igjen 10 min) og Lasse Moen (Adrian Bredesen 45 min) (Off MB). Simen Andreas Renslo Kap, Magnus Bækken og Johannes Kleppo Dokken (Ådne Kjøl 21 min) (Spiss)Birk Bjerkreim (Samuel 21 min) Reserver: Alle brukt

Nye HFK vant en klar seier mot nye Steinberg, som dessverre fikk noen leie forfall inn mot kampen. Vi er helt sikker på at de vil bite bedre fra seg i fremtiden og ønsker dem lykke til videre.

Neste kamp er borte mot Konnerud på fredag, det blir et knalltøft oppgjør mot et lag som er ganske likt vårt.

Les mer for kampreferat. Etter videogjennomgang.

KAMPREFERAT

HFK rotet vel mye i starten og fikk ikke flyt på spillet. Steinberg jobbet bra og tettet rom. Etter 2 minutter er Magnus Magnetun Bækken en god mulighet uten å lykkes. HFK sliter med å omsette overlegent ballinnehav i sjanser og mål. I det 20 minutt bryter HFK ved en for dagen god Lasse Moen, han finner Renslo som igjen finner Kleppo alene på bakre som enkelt setter 1-0. Like etter øker samme mann til 2-0 etter at han fanget opp en retur på skudd av dagens mann Magnus Bækken. I det 25 min fullfører Kleppo sitt meget raske hat trick på 4 min og 30 sekunder, muligens raskest i historien, men der har vi ikke bra nok dokumentasjon. Nå pøser HFK på og skaper sjanser på løpendebånd. I det 29 minutt blir Bækken spilt flott igjennom av Vebjørn Haug, han felles av Steinberg keeperen og dommeren dømmer straffe. Den setter Renslo sikkert i mål. I det 34 minutt øker HFK til 5-0 ved Bækken, som header inn corneren fra Renslo. Det blir også pauseresultatet.

Dette var tungt for Steinberg og de kom noe nedtrykt ut på banen i 2 omg. I andre omgang var det kun et lag på banen. Etter 52 minutter øker HFK til 6-0 etter en ny corner, det er Tobias Grangård som setter den i mål. I det 58 minutt øker Bækken til 7-0 etter flott fremspill av Gaute Vedvik. 66 min øker Bækken til 8-0 etter pasning fra Renslo. Renslo og Bækken dokumentert god form i kampen og blir viktige fremover. 69 min 9-0 ved Birk Bjerkreim etter et herlig fremspill av Kleppo. I det 71 min øker Eirik Thorberg til 10-0 med sitt første a-lags mål i HFK. Etter at Renslo hadde spilt han fri på åpent mål. 11-0 scoret også Samuel sitt første mål for a laget etter bra fremspill av unge Thorberg. Thorberg økte til 12-0 etter en flott enkeltprestasjon. Dagens siste mål scoret Bækken og hans 4 for dagen, spilt frem av Adrian Lugo Bredesen.

Det ble en fin start på sesongen for HFK, men allerede neste helg venter det en tøff motstander på Konnerud. Steinberg har en tøff start på sesongen, hvor de på løpende bånd skal møte alle de antatt beste lagene. MEN hvis de trener bra fremover og ikke lar seg knekke så vil dette snu. Vi ønsker dem lykke til.

Dagens HFK spiller, som får et gavekort fra Fjellkjeden.no på 300 kr ble Magnus Magnetun Bækken. Han leverte hele 8 målpoeng og var en konstant trussel mot Steinberg forsvaret. Simen Renslo leverte også en meget god kamp. Det var mange gode på dagens HFK lag og vi ser frem til fortsettelsen.