God innsats i Tyrvinglekene

Postet av Olav Magne Tveitå den 12. Feb 2019

Otra IL hadde med Lise Hornnes, Anette Tveitå og Aanund Tveitå i Tyrvinglekene. Alle kom hjem med minst en pers og totalt ble det 9 medaljer. Aanund vant lengde på 6,30m og kule med 13,63m. Her topper han Norgesstatistikken med henholdsvis 6,40m og 13,78m i år. På hekken ble det 3.plass med 8,91sek. Hans eneste pers kom på 60m hvor han løp på 7,42 i forsøket og 7,44sek i finalen. Det holdt til 4.plass, 11/100sek fra gullet.

Anette klemte til med 9,60sek på 60m hekk- en pers med 3/10sek og bronse. I kule ble det også pers med 10,35m og sølv mens det ble ny pers på 60m med 8,75.

Lise løp ned årsbestet på 60m hekk til 9,56sek og hoppet 1,60m i høyde. Hun hadde to gode forsøk på 1,65m. Også i lengde og tresteg ble det medaljer uten at det ble full klaff.

Snart er det UM mangekamp i Sandnes og deretter UM i enkeltøvelser i Ulsteinvik i månedskiftet.