Korte ref fra Modum og MIF kampen

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 9. Aug 2018

MODUM FOR TØFFE FOR HFK

Modum - HFK (2-0) 3-0

Modum:                        8 min 1-0 Skatvedt, 28 min  2-0  Vollan og 66 min 3-0 Zhilovda

HFK:

Gule kort:

Modum:                       71 min Brahim Bousette, 75 min Markus Olsen og 90 min Sigbjørn Skatvedt

HFK:                               27 min Per Nyhus og 51 min Steffen Haugstad

Rødt kort:

Cornere:                       (2-1) 3-6

Sjanser:                         (5-2) 8-5

Tilskuere:                    65

Dommer:                      Håvard Bjerkelund (IBK) AD 1 Hans Egil Drolsum (Vikersund) og AD 2 Andre Hellum (SIF). Greit gjennomført

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Mikkel Storeskar (MS) Per Nyhus( Lasse Moen 68 min) og Fredrik Røkkum (kap) (VB) Olav Myksvoll(Anders Mastrup 45 min) (Def MB) Simen Renslo og Magnus Bækken (Off MB). Steffen Haugstad (Abdikafi Ahmed 72 min), Bendik Øen (Johannes Kleppo Dokken 35 min) og Ahmed Ahmed (Spiss) Jonas Bergane  Reserver: Ikke benyttet Stian Bråten.

HFK tapte fortjent borte mot Modum, men viste tidvis at vi har nivået inne.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT.

Det var en jevn åpning på kampen. Men vi gjør en grov feil etter 7 minutter og Modum med deres toppscorer får upresset sette ballen i mål og 0-1. Like etter har Storeskar en god mulighet på en retur etter frispark, men den går like over. Modum tar så over og har et par gode muligheter før de går opp i 2-0. Vi roter det til igjen i egen sone og jobben er lett for Modum spillerne. Utover i omgangen styrer Modum greit og er nærme til å øke. HFK har en stor sjanse ved Haugstad rett før pause uten å få ballen i mål. Lagene går til pause på 0-2.

Det blir gjort en del grep i pausen og HFK leverer en god andre omgang. I starten er vi gode, MEN Modum er svært nøye å øke ledelsen ved to anledninger. Og selv om vi styrer så går Modum opp til 3-0 etter et stygt balltap på midten. Bækken er nærme etter et kast, Men vi sliter med å skape sjanser. Dokken Kleppo bør redusere etter 72 min etter et flott innlegg av Storeskar. Bækken har også en stor sjanse men det ebber ut med 3-0 til Modum.

En noe ujevn kamp av HFK, hvor Steffen Haugstad ble kåret til dagens Halling og får samtidig et gavekort på 300 kr fra vår bestemannspris sponsor Hallingkjeden.no Intersport Gol.

Jansen

ÅRSBESTE MEN TAP MOT ET STERKT MIF 2 LAG

HFK – MIF 2 (0-1) 0-2

HFK:

MIF 2:                            43 min 0-1 Eirik Windt og 63 min 0-2 Alfred Richard Scriven

Tilskuere:                    130

Dommer:                      Kristoffer Helgerud (Lier) AD 1 Yakup Karagøz (Strømsgodset IF) og AD 2 Suleyman Erkøk (Solberg). Gode i en lettdømt kamp, men kunne lagt til lit tid i begge omganger.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Mikkel Storeskar (MS) Per Nyhus og Fredrik Røkkum (kap) (VB) Olav Myksvoll(Abdikafi Ahmed) (Def MB) Simen Renslo og Magnus Bækken (Off MB). Steffen Haugstad (Bendik Strand), Lasse Moen og Ahmed Ahmed (Spiss) Jonas Bergane(Johannes Kleppo Dokken) Reserver: Ikke benyttet Samuel El Ghety, Gaute Vedvik og Torleif Rullestad.

HFK spilte en veldig god kamp mot et sterkt Mjøndalen lag. Men det holdt ikke. Vi var ikke gode nok foran målet og sjansene må settes i sånne tette toppoppgjør. Men når det er sagt så er MIF 2 det klart beste laget i divisjonen vår og vi blir overrasket om de ikke rykker opp etter feilskjæret i fjor.

Jevn og god start på kampen. Holdt høyt nivå. Det bølger litt i starten, men mest dueller og noen cornere uten at det ble farlig. Første skremmeskuddet hadde Steffen haugstad, men avslutningen strøk utenfor. I det 20 minutt er MIF på ferde. Men Per Oskar Stave avverger greit. Det skjer ikke noe særlig foran målene annet enn noen flere cornere, før MIF dessverre går opp i ledelsen rett før pause. Lagene gikk dermed til pause på 0-1 til Mjøndalen.

Andre omgang åpner HFK bra og Bergane er nære på etter god jobbing av Bendik  Strand. I det 51 minutt er MIF nærme på et frispark, vi følger ikke bra. Men Stave gjør en fin redning. I det 61 minutt øker en gammel kjenning til 0-2, nemlig Alfred Scriven. Vi gjorde det dessverre litt lett for ham. Dårlig kommunikasjon i de bakre rekker. Men for et fantastisk utkast av Mjøndalens landslagskeeper fra Kamerun. HFK tar litt over og presser på for redusering, Bendik Strand er veldig nærme etter 82 minutter og Simen Andreas Renslo minuttet etter. Men når vi ikke scorer på de mulighetene er vi sjanseløse mot så gode lag som Mjøndalen.

En jury kåret Per Nyhus til «dagens Halling» og får samtidig et gavekort på 300 kr fra vår bestemannspris sponsor Hallingkjeden.no Intersport Gol. Men Fredrik Røkkum var også veldig god på et sterkt HFK lag som dessverre ikke holdt mot Mjøndalen.