JEVN KAMP BORTE MOT JEVNAKER, MEN TAP

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 3. Jun 2018

JIF - HFK (1-0) 2-1

JIF:                                  10 min 1-0 Aleksander Bakken Tveter  78 min 2-0 Tveter

HFK:                               91 min 2-1 Birk Stian Bjekreim

Gule kort:

JIF:                                  33 min Nygård, 63 min Hella og 90 min Kolbræk

HFK:                               61 min Magnus Bækken

Rødt kort:

Cornere:                       (2-2)  2-5

Sjanser:                         (6-0) 8-4

Tilskuere:                    120

Dommer:                      Henrik Moholdt (Holeværingen IL) AD 1 Chen Nan Chun (Ådal) og Ad 2 Adem Satici (SIF). Litt uklar linje som skapte frustrasjon hos begge lag. Men ingen matchavgjørende avgjørelser.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Mikkel Storeskar (MS) Per Nyhus og Fredrik Røkkum (VB) Olav Myksvoll (Def MB) Jonas Bergane (kap) og Lasse Moen (Off MB). Steffen Haugstad, Bendik Øen Strand og Magnus Bækken  (Spiss) Jørgen Hesla Berget Reserver: Anders Mastrup 58 min, Birk Stian Bjerkreim 45 min, Abdikafi Ahmed 18 min og Johannes Dokken Kleppo 18 min. Ikke benyttet Stian Bråten.

HFK spilte en grei bortekamp, men Jevnaker var litt mer på foran begge må. Uavgjort hadde vært det greieste og redning på streken på overtid av Jevnaker hindret det.  Vi har slittt med skader og sykdom igjennom våren, men forhåpentligvis blir det litt lysere fremover. Kaptein Renslo og Haugstad håpes å være klar til neste kamp, det vil bety mye for laget. Det er også bra å ha fått tilbake Anders Mastrup og Birk Stian Bjerkreim (blir dessverre litt til og fra pga rekrutt skolen). Kjedelig var det også for Lasse Moen som hadde gledet seg veldig til denne kampen. Men som måtte ut i første omgangen med noe som på gressallergi.

Nå kommer Holeværingen på besøk til fredag, kampen er berammet til Ål pga Hallingcupen, MEN vi ser også på andre muligheter.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT UTEN VIDEOGJENNOMGANG

Kampen var jevn i starten, lite finspill. Mange lange baller av begge lag og jobbing. HFK hadde kanskje ballen mest. Men det var JIF så hele tiden så farligst ut. Første sjansen kom i det 10 minutt, når JIF og divisjonens toppscorer Alksander Bakken Tveter kommer alene igjennom og 1-0 til Jevnaker. Like etter har de et ok skudd som Stave får avverget til corner. HFK har ballen mest, men greier ikke å sette JIF keeperen på prøve. JIF der i mot kommer litt for lett igjennom og HFK kan takke Stave for flere gode redninger i første omgang. Men heldigvis greier ikke JIF å score flere mål. En jevn første omgang, hvor JIF pga de store sjansene kunne ledet mer enn 1-0.

I 2 omgang tar HFK over og presser JIF bakover. JIF er kun på en visitt, men den var stor. Olav Myksvoll er nærme utligning i det 53 minutt. Det vil seg ikke for HFK og til tross for bra trøkk og ballinnhav greier man ikke å få ballen i mål. I det 78 minutt på den andre visitten JFI har i andre omgang. Kommer Tveter skrått på mål og prøver å legge inn, men sleiver litt og ballen faller ned i bortre kryss. Så er det når man er i flyten. Tveter sitt 16 mål for sesongen!! HFK gir ikke opp og nå er det er stormløp mot målet og til tider kaos i JIF forsvaret. Dessverre kommer først reduseringen i det 91 min. Etter mye klabb og babb, får Birk Bjekreim pirket ballen i mål og 1-2. HFK presset på mot et slitent JIF lag og var svært nærme utligning på slutten, noe som hadde vært fortjent. Men det holdt seg ut og JIF er fortsatt ubeseiret i årets sesong. Ingen tvil om at Tvenge og Øverby har fått sving på mannskapet. Men vi ser frem til returen på Gol, da skal de tas 😉 Men først Holeværingen hjemme på fredag.

Dagens Halling ble Olav Kvåle Myksvoll med oppfordrende spill. Løper mye og skaper gode muligheter for HFK. Han får et gavekort på 300 kr fra vår bestemannspris sponsor Hallingkjeden.no Intersport Gol.

Egentlig synes vi at gutta leverer en grei kamp i «tropevarmen» Stave i mål er god, i tillegg kommer Røkkum og Ahmed godt fra det.

Neste kamp er mot Holeværingen hjemme på fredag.