HFK SLO TILBAKE I TOPPKAMPEN MOT STEINBERG

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 10. Mai 2018

HFK -STEINBERG (3-1) 6-2

HFK:                               20 min 1-0 Lasse Moen (Ahmed Ahmed) 24 min 2-0 Moen (Ahmed), 32 min 3-0 Røkkum (Ahmed) 50 min 4-1 Jonas Bergane (Olav Myksvoll, 5-1 Moen (Bergane) og 86 min Simen Renslo (Ahmed)

Steinberg:                     41 min str 3-1 Rudi Holloman og 92 min 6-2 Holloman

Gule kort:

HFK:                               11 min Simen Renslo

Stein:                             67 min Jonas Temte + ???

Rødt kort:

Cornere:                       (1-0) 2-3

Sjanser:                         (9-2) 18-5

Tilskuere:                    77

Dommer:                      Aleksander Jæger (Åssiden) Ad 1 Adem Satici (SIF) AD 2 Eirik Smeby (JIF). Ok gjennomført lettdømt kamp.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Mikkel Storeskar (MS) Per Nyhus og Fredrik Røkkum (VB) Olav Myksvoll (Ole Cato S Haugen 13 min) (Def MB) Simen Renslo(Jarand Ugulen 7 min) (kap) og Magnus Bækken(Adrian L Bredesen 13 min)(Off MB). Ahmed Ahmed(Magnus Jordet 7 min), Jonas Bergane(Bendik Øen 23 min) og Lasse Moen(Johannes Kleppo Dokken 23 + 5 min)  (Spiss) Jørgen Hesla Berget Reserver: Torje Slåtto. Steffen Haugstad skadet på oppvarmingen.

Med flere spillere tilbake etter forrige kamp var vi klar til å gi Steinberg kamp. Steinberg lå a poeng med oss og hadde fått en god seriestart. Man kunne merke alt på oppvarmingen at HFK var klare for match i fantastiske været på Hallingmo denne onsdags kvelden. Det eneste som er kjedelig er at banen blir veldig tørr og det hindrer vårt hurtige pasningsspill.

Neste kamp, er borte mot Åssiden 2. Men ikke før 22 mai.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT UTEN VIDEOGJENNOMGANG

HFK kom greit i gang. Uten å få veldig god flyt i spillet mot et kompakt og lavtliggende Steinberg lag. Men etter 11 minutter rullet en god Ahmed Ahmed opp fint på venstre siden og fant Jonas Bergane men fra 10 meters hold skyter han rett på Robin Chapman som hadde en god kamp for Steinberg. HFK styrer spillet og scorer fortjent etter 20 minutter. Ahmed igjen som finner Lasse Moen i boksen etter litt klabb og babb og 1-0 til HFK. Par minutter etter har Jørgen Hesla Berget en god sjanse, men lykkesikke. Det var Moen som vi måtte ty til igjen. 2-0 på en veldig god kontring på et Steinberg kast. HFK fosset frem med mange folk og hurtig og godt spill finner Ahmed nok engang Moen foran mål og 2-0. Like etter har Steinberg sin første mulighet, men heldigvis misses sjansen. I det 27 minutt har Bækken og Ahmed et fantastisk kombinasjonsspill, men alene med keeper misser unge Bækken og keeperen avverget med en flott parade. Like etter er det Nyhus som finner Moen, men denne gang misser unge Moen. Moen har en ny stor mulighet like etter, etter flott spill av Bækken. Det førte til corner som Røkkum scoret på og 3-0. Dette gikk mot en veldig komfortable seier, men like før pause er Røkkum litt røff i boksen og lager straffe. Den setter Rudi Holloman sikkert i mål.  3-1 som også ble pauseresultatet, selv om Berget hadde en mega mulighet til øke den rett før pause.

Vi blir enige i pausen om å kjøre på. Vi åpnet veldig bra i 2 omgang og Bergane scoret et flott mål. Han tar en pasning fra Myksvoll ned på kassa og banker den sikkert i mål. 4-1 etter 50 min og kampen er i realiteten avgjort. I det 65 minutt øker Moen og fullfører sitt hat trick etter pasning fra Bergane som slår 45 grader. 5-1. HFK ruller opp flere gode sjanser og Bækken herjer ute på banen, men mål blir det ikke før Renslo øker til 6-1 like før slutt etter en ny assist av Ahmed. På overtid får Steinberg inn en ny redusering. En ball i bakrommet fanger Holloman opp og en god avslutning setter ballen bak Stave og 6-2 som også ble sluttresultatet.

HFK spilte en god kamp og slo hardt tilbake etter fadesen mot DBK. Med litt bedre effektivitet så hadde dette vært perfekt 😉

Dagens Halling ble Lasse Moen. Ahemd Ahmed var også mer på enn sist, med 4 ass, Magnus Bækken viste også klasse i store deler av kampen. Per Nyhus leverte også en ny god kamp som stopper.

Nå blir det en liten kamppause frem til 22 mai, borte mot Åssiden.