FLOTT SERIESTART FOR HFK

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 13. Apr 2018

HFK – Slemmestad (1-0) 4-0

HFK:                               29 min 1-0 Jørgen Hesla Berget (Mikkel Storeskar), 71 min 2-0 Magnus Magnetun Bækken(brudd selv), 73 min 3-0 Simen Renslo str (felt Berget) og 4-0 Renslo str (Bendik Øen felt)

Slem:

Gule kort:

HFK:                               36 min Steffen Haugstad

Slem:                             62 min Jan Åge Syvertsen, 83 min Stig Amundsen og 85 min Andre Slumstad

Rødt kort:

Cornere:                       (0-1) 3-1

Sjanser:                         (5-0) 14-0

Tilskuere:                    53

Dommer:                      Henrik Moholdt Holeværingen, Nils Gunnar Bjerke Modum og Eirik Smeby Jevnaker. Bra dømming i en lettdømt kamp. Straffene er greie, kunne vurdert kort litt tidligere på noen etterslenger. Men lista var grei.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Mikkel Storeskar (Torleif Rullestad 66 min) (MS) Per Nyhus(Torje Slåtto 78 min) og Fredrik Røkkum (VB) Olav Myksvoll (Magnus Bækken 45 min)(Def MB) Simen Renslo (kap) og Lasse Moen (Off MB). Ahmed Ahmed, Jonas Bergane(Johannes K Dokken 78 min) og Steffen Haugstad (Bendik Øen 78 min)(Spiss) Jørgen Hesla Berget(Anders Golberg 78 min) Reserver:

En er alltid litt spent i seriestarten. HFK var klare men et energisk og hardtkjempende Slemmestad lag gav lenge en god kamp. Vi føler vi har mye å gå på, men er godt fornøyd med gjennomføringen. God start på 2018.

Neste kamp er allerede lørdag 14 april kl. 1300, den også på Gol. Den ser vi frem til 😉

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

HFK tok tak i kampen fra start og det var ingen tvil om hvem som var det styrende laget. Slemmestad jobbet hardt og vi sleit med å bryte igjennom. Første halvsjansen kom etter 6 min på et langt kast av Ahmed Ahmed, den stusses av Bergane bak til Renslo som fra 10 meter header utenfor. I det 10 minutt blir Moen felt på 23 meter og Renslo sender den ballen i stanga. Men til tross for stort ballinnhav greier vi ikke å bryte igjennom til de store sjansene. Før i det 29 minutt, vi ruller flott opp på vår høyre side. Storeskar legger inn til Hesla Berget som tar ned ballen og skyter sikkert i mål. 1-0 veldig fortjent. Like etter er det samme kombinasjonen som nesten fører til 2-0. i det 36 minutt var det enda nærmere, men her leverer Slemmestad keeperen Daniel Danielsen en kjemperedning og holder Hesla Berget unna ny scoring. Rett før pause er Bergane tett på scoring, men lyktes ikke. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 HFK. I pausen ble det fokusert på balltempo, vending av spillet og raskere utnyttelse av bakrom.

Starten på 2 omgang var ganske lik første omgang og det tok en stund før vi brøt igjennom. Men Slemmestad hadde ingenting å komme med offensivt. Det eneste de hadde var noen dødballer som kunne bli farlig. Men vi registrerte ikke en sjanse på Slemmestad gjennom hele kampen og det er vi fornøyd med. I det 59 minutt trer Bækken igjennom Haugstad, men alene med keeper lykkes ikke Haugstad. I det 62 minutt har Bergane et godt skudd som keeperen må gi til corner. Like etter blir Bækken spilt nesten i gjennom på vår høyre side. Men Danielsen i Slemmestad målet gjør nok en god redning. HFK spiller bra, og sliter Slemmestad ut. Sjansene kommer oftere og er større. I det 69 minutt er vi veldig nærme. Hesla Berget som stadig var et uromoment får litt rom i boksen og skyter et godt skudd som Danielsen slår i stolpen og ut. Så endelig i det 71 minutt blir det 2-0, veldig fortjent. Bækken vinner ballen høyt oppe i banen og gjør jobben selv. Han runder keeperen og setter den trygt i mål. Nå rant det på og Hesla Berget er nærme ny scoring. I det 73 minutt blir Hesla Berget lagt i bakken av keeperen og straffen setter Renslo sikkert i mål. HFK pøser på nå, Slemmestad er sluttkjørt. HFK skaper noen gode sjanser, men det er en ny straffe som må til før vi øker til 4-0. Denne gang blir Bendik Øen lagt i bakken. Renslo er igjen sikker i sin sak og fastsetter sluttresultatet til 4-0.

Deilig å vinne i seriestarten, men vi har mye å gå på. Dette ser lovende ut fremover.

Flere av HFK spillerne leverte en god kamp, dagens Halling ble Mikkel Storeskar. Men Jørgen Hesla Berget, og Fredrik Røkkum må også nevnes. Det er også betryggende å se at innbytterene kom inn å gjorde en god jobb. Magnus Bækken var veldig delaktig og leverte en meget god kamp, det samme må sies med Bendik Øen som viste seg godt frem på den tiden han fikk spille.