GOD KAMP AV HFK MOT VALDRES

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 23. Feb 2018

Valdres – HFK (1-2)  3-3

VFK:                      10 min 1-0, 64 min 2-2 og 80 min 3-3

HFK:                      16 min 1-1 Ahmed Ahmed (Fredrik Røkkum), 29 min 2-1 Jørgen Hesla Berget (Simen Renslo) og 77 min 3-3 Simen Renslo (etter frispark)

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Mikkel Storeskar (MS) Per Nyhus og Fredrik Røkkum (VB) Håvard Gåsterud(Def MB) Markus Thorberg(kap) og Lasse Moen (Off MB). Ahmed Ahmed, Jonas Bergane og Steffen Haugstad(Spiss) Jørgen Hesla Berget Reserver: Olav Myksvoll 25 min (litt syk), Simen Renslo 65 min, Bendik Øen 30 min, Anders Golberg 30 min, Sander Tyribakken 17 min, Adrian Bredesen 45 min og Gaute Vedvik 27 min.

Ble litt rare bytter, siden bilene våre fra Oslo fikk trøbbel i vinterferieutfarten. Det førte også til en litt rotete start. Men når vi fant roen så gav vi Valdres en god kamp. Vi byttet en del mer enn Valdres og fikk noen strukturelle utfordringer utover i kampen. Men veldig godt fornøyd og resultatet var greit nok ut i fra spill og sjanser.

Neste treningskamp nå er fredag 23 februar i Leira hallen kl. 2000 mot Faaberg. Den ser vi frem til 😉

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

HFK sin innledning på kampen ble rotete og Valdres tok tak i kampen fra start og de styrte spillet, dog uten å skape de helt store sjansene. Men de tok ledelsen 1-0 etter 10 minutter, en fin ball inn i bakrommet rundt vår 16 meter satte Valdres sin Simen Høgli igjennom alene med Stave. Ikke helt ufortjent selv om vi hadde kommet mer inn i det. Etter scoringen var det HFK som tok over og etter et langt kast i det 12 minutt er Markus Thorberg nær ved å utligne, men skuddet fra straffemerket går over. Like etter finner Røkkum Ahmed med en god langpasning. Ahmed drar av et par mann og skyter fra 20 meter i mål og 1-1. Denne burde nok Valdres keeperen avverget. Ikke lenge etter ruller Valdres bra opp på vår venstre side. Det luktet litt offside, men Valdres sin nyervervelse fra Coventry kommer alene igjennom med Stave. Avslutningen går heldigvis utenfor. Etter 21 minutter bryter Myksvoll fint et Valdres forsøk. Han, Haugstad, Thorberg og Bergane samspiller fint på egen halvdel. Thorberg frispilles og slår en flott cross til Ahmed som på sin side fosser nedover vår høyre side, han slår et flott innlegg til Hesla Berget som alene på 5 meteren ikke er nok på ballen og keeperen får avverget. Etter den muligheten bølger det frem og tilbake uten de helt store sjansene før HFK tar ledelsen i det 29 minutt. Simen Renslo som hadde kommet inn etter sin seine ankomst slår en flott bakromspasning til Hesla Berget som vinner ballen før keeperen. Han kommer ned på ca. 13 meter på dørlinja og der drar han av en mann før han skyter ballen flott i mål fra skrått hold. På slutten av omgangen har Valdres en god mulighet og HFK en veldig stor en. Røkkum finner Hesla Berget i bakrommet. Han drar av en mann i boksen til Valdres og skyter over fra 8 meters hold. Den burde sitti. Eller han kunne spilt fri Renslo på blank. Til pause med 2-1 ledelse til HFK, greit nok.

I andre omgang åpner HFK bra og ruller opp noen flott angrep. Et par cornere blir også farlige og spesielt Røkkum har en god sjanse på mål. Kampen er som i første bølger frem og tilbake. I det 64 minutt utligner Valdres til 2-2 på et frispark. Mens HFK igjen tar ledelsen i det 77 minutt på et frispark av Renslo som skrues inn fra kanten av 16 meteren. Keeperen til Valdres får veldig mange folk foran seg og ballen går rett i mål 3-2. På dette tidspunktet hadde nok alle HFK byttene gjort det slik at Valdres hadde tatt litt over. Men gutta jobba bra. Men dessverre utlignet Valdres i det 80 minutt til 3-3. HFK hadde en del dødballer på slutten, men fikk ikke inn seiersmålet. Men vi føler vel også at uavgjort var et greit resultat.

Flere av HFK spillerne leverte en god kamp, med et ekstra pluss til Thorberg, Nyhus, Hesla Berget og Storeskar