TIL TROSS FOR SVAK START BLE DET STORSEIER MOT MODUM I JR NM KVALIK.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 22. Feb 2018

HFK – Modum (4-1) 7-1

HFK:                      3 min 1-0 Lasse Moen(Jørgen Hesla Berget), 29 min 2-1 Gaute Vedvik (Ingen), 32 min 3-1 Adrian Bredesen(Hesla Berget), 35 min 4-1 Hesla Berget (Gaute Vedvik), 50 min 5-1 Gaute Vedvik (Hesla Berget), 60 min 6-1 Sigurd Gåsterud ( Gaute Trøim) og 63 min 7-1 Hesla Berget (Olav Myksvoll)

Modum:              5 min 1-1 Mats Dokken

Gule kort:           HFK: Ingen

Modum: 28 min Ola Kaugerud og 45 min  Even Granstad.

Rødt kort:           Ingen

Cornere:              (0-2) 3-3

Sjanser:               (4-3) 10-5

Tilskuere:           30

Dommer:            Per Noste – Ad 1 Telmen Undrakh og Ad 2 Tor Jarle Hauge. God trio i en enkel kamp.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jonas U Jorde (HB) Ådne Kjøl(MS) Per Nyhus og Torje Slåtto (VB) Olav Myksvoll(Def MB) Gaute Vedvik og Lasse Moen (Off MB).Adrian L Bredesen, Bendik Øen og Magnus Bækken, (Spiss) Jørgen Hesla Berget Reserver: Johannes Dokken Kleppo 45 min, Mats Østdahl 45 min, Sigurd Gåsterud 35 min, Gaute Trøim 35 min og Reidar Brusletten 28 min.

Dette var en kamp vi var veldig usikre på. Nytt år og mange nye inn i systemet fører alltid til noen utfordringer. Det ble det også, men etter hvert satt det og HFK tok en ny solid seier og er på full fart mot 1 runde i NM for 8 gang på 10 år og for syvende gang på rad. Vi har befestet vår posisjon som en av kretsen aller beste juniorlag.

Neste NM kamp er hjemme mot Jevnaker 10 mars kl. 1300 på Gol.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT etter videogjennomgang

Beklager seint referat, men dagane går no i eitt 😉 HFK åpnet bra og tok ledelsen etter 3 minutter. En god gjennombruddspasning av Myksvoll finner Hesla Berget i bakrommet på vei igjennom. Han kommer litt skeivt på målet, men finner Lasse Moen i god posisjon. Moen skyter flott i motsatt kryss og 1-0 til HFK. Dessverre utligner Modum bare et par minutter etterpå på en kontring og vi er like langt 1-1. Etter dette fulgte det en god Modum periode, de var best i en lengre periode. Heldigvis fikk de ikke mål. MEN de var svært nærme, blant annet etter 10 minutter med et skudd som gikk i begge stolpene. Etter en dårlig periode gjør vi noen strukturelle endringer inne på laget og det endrer karakter på kampen fullstendig. Det i tillegg til at Modum spillerne begynte å bli slitne. Så etter 26 minutter får vi frispark på siden av 16 meteren. Den blir slått inn i boksen av Moen, men avklares av en Modum spiller. Avklaringen går til Gaute Vedvik som fra 14 meters hold plasserer ballen flott i mål og 2-1 til HFK. Nå er det mye HFK og like etter er det Myksvoll som slår et frispark til Hesla Berget som finner Adrian Bredesen med en flott heading. Bredesen vipper ballen flott oppi vinkelen over en liggende keeper og 3-1. Like etter er det Hesla Berget som får uttelling, Vedvik finner ham med en lur pasning og Hesla Berget drar seg inn i boksen og forbi keeperen og 4-1. Noe som også ble pauseresultatet.

Andre omgang åpner med en stor Modum sjanse etter litt kommunikasjonssvikt i HFK forsvaret, men heldigvis går skuddet over. Så når Vedvik knaller til fra 16 meteren noen minutter etterpå så er kampen avgjort 5-1. Etter 45 sekunder på banen legger Trøim opp til Sigurd Gåsterud som vinner til seg ballen alene med keeperen og gjør ingen feil. Raskt og godt angrep 6-1. To minutter senere blir det 7-1 av en alltid involvert Hesla Berget. Men her er det Myksvoll som gjør grovarbeidet. Han drar seg forbi 5 mann, slår en fantastisk pasning tilbake mot Hesla Berget som kommer alene med keeper og 7-1. Det ble også sluttresultatet.

Etter en litt ruskede start tok HFK kontroll på kampen og vinner fortjent, selv om seieren ble noe stor. Modum hang bra med i deler av kampen og kunne fort tatt ledelsen på 1-1.

Best på et etter hvert godt HFK lag var Jørgen Hesla Berget, Lasse Moen, Gaute Vedvik og Olav Myksvoll. Nå ser vi frem til siste kampen mot Jevnaker 10 mars.