Lundblad x3 senket Frigg

Postet av Lars Petter Brevig den 11. Feb 2018

Øystein Lundblad Næsheim scoret tre av målene, mens Momo scoret det fjerde, da A-laget vant 4-2 over Frigg.

Rotete start
1. Omgang ble innledet med mye feilpasninger og rot, og selv om a-laget hadde initiativet i kampen var det gjestene fra Frigg som tok ledelsen. En ball i bakrom endte med en lobb over Sondre, etter at Argtim og Jakob ble løpt fra av gjestenes spiss. Like etter utlignet Øystein etter glimrende samspill med spissmakker Björn Berglund. Haldenserne fortsatte å styre kampen, mens det gjestene produserte av sjanser kom av svakt pasningsspill fra hjemmelaget.

Frisparkperle og langskudd
Mot slutten av omgangen scoret Øystein sitt andre mål for dagen, da han på vakkert vis skrudde ballen over muren og forbi keeperen. Få minutter senere utlignet gjestene på et hardt langskudd. Andre omgang var en langt roligere affære, før Momo scoret på åpent mål 10 minutter før slutt. Like etterpå ble Björn felt, og Øystein scoret sikkert fra straffemerket.

Fornøyd 3-målscorer
Øystein var naturlig nok svært fornøyd med å åpne scoringskontoen etter å ha gått målløs av banen forrige helg. Fjorårets storscorer beskriver målene på følgende måte: «Første målet kommer etter kombinasjonsspill av bjørn og meg,som avsluttes med en stikker fra Bjørn mellom deres forsvarere. Jeg rekker ballen før keeper og tupper den i lengste. På frisparket ser jeg at keeperen står barnevakt for stangen lengst bort,så da var det bare å få løftet den over muren og i nærmeste. Straffen må jeg takke fysioterapeut Daniel for, ettersom han er raskt ute på banen for å behandle bjørn,så han dessverre ikke kunne ta den selv.»