TUNG START PÅ 2018 SESONGEN.

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 21. Jan 2018

Nordstrand Interkrets – HFK (3-2) 7-3

N:                       5, 6, 32, 47, 57, 60, 63 min

HFK:                   15 min 2-1 Jonas Bergane (Linus Hedlund) 32 min 3-2 Fredrik Røkkum (frispark Simen Renslo) og 65 min 7-3 Birk Bjerkreim (Mikkel Storeskar)

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave, (HB) Ahmed Ahmed (MS) Mikkel Storeskar og Fredrik Røkkum (VB) Linus Hedlund (Def MB) Markus Thorberg og Magnus Bækken (Off MB). Steffen Haugstad, Abdikafi Ahmed (kap) og Simen Renslo (Spiss) Jonas Bergane Reserver: Birk inn i det 20 min for Abdikafi, alle utenom Storeskar byttet ut etter 63 min inn med Olav Myksvoll, Per Nyhus, Gaute Vedvik, Sigurd Gåsterud, Torje Slåtto, Lasse Moen, Johnas U Jordet, Adrian Bredesen og Bendik Øen

Først gang på kunstgress i år ble en tung opplevelse. Mange pasningsfeil første til gode kontringsmuligheter som et effektivt Nordstrand lag utnyttet til sin fulle. Vi håper å bedre prestasjonene betraktelig til dagens match mot Stabæk G 16 kl. 1345. Satser på updates i dag.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

HFK fikk en tung start, men to kontringer og 0-2 etter grove feil etter kun 6 minutter. Bedret seg litt etter den starten og jonas Bergane viste at han blir en fin forsterkning med en herlig volleyscoring etter 15 min og 1-2. Utligningen kom på frispark fra Renslo som Røkkum stusset i mål. Dette var en periode i kampen vi hadde god kontroll. Men så gjør vi personlig feil igjen som blir straffet hardt og 2-3 etter 32 minutt. Ut omgangen er NIF hakket bedre. I pausen blir vi enige om å skjerpe oss, MEN så får vi en på tryne etter et minutt og 2-4. Etter det kommer det en svak ti minutter som NIF utnytter og plutselig står det 2-7. Vi gjør da 9 bytter og selv om NIF også bytter en del så gjør gjengen som kommer inn en god jobb og vinner siste del av kampen 1-0. En flott langpasning av Storeskar, finner Birk i boksen som tar den på volley i mål og 3-7. Det ble også slutt resultatet. Selv om det ikke var en veldig god kamp fra vår side, så var sluttresultatet veldig flatterende for NIF. Noen lyspunkter var det, flotte scoringer og en fin kamp for utfordrergjengen.

Men selv om lite klaffet er dette en meget nyttig og viktig gjennomkjøring før vinterens viktige kamper. Best på HFK var Adrian Bredesen.