SEIER I TOPPOPPGJØRET MOT SOLBERG. 9 UTEN TAP!!

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 2. Jun 2017

HFK-Solberg(0-0) 2-0

HFK:1-0 62 min Jørgen Hesla Berget (Alfred Scriven e/corner) 2-0 76 min Markus Thorberg (Simen Renslo)

Tilskuere: 135

Dommer: Ole Jonny Ulleberg (Skrim) AD 1 ole Martin Loeshagen (NUIL) og AD 2 Emil Huso Opsahl (Lillehammer). En del duell og noen diskutable situasjoner, men alt i alt en god kamp.

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Per Osker Stave (HB) Linus Hedlund (MS) Fredrik Røkkum og Anders Mastrup(VB) Mikkel Storeskar Def MB) Markus Thorberg (kap) og August Fosse (Off MB). Simen Andreas Renslo, Sindre Thue og Ahmed Ahmed (Spiss) Alfred Scriven Reserver: Jørgen Hesla Berget (55 min), Olav Myksvoll (8 min), Andres Hammersbøen (spilte ikke), Abdikafi Ahmed (spilte ikke), Birk Stian Bjerkreim (6 min), Steffen Haugstad (33 min) og Martin Haraldset (22 min)

Det ble en litt roligere kamp enn forrige helg. Solberg har mange gode tekniske spillere, som tidvis er vanskelig å stoppe. Selv om kampen ikke ble det samme som forrige helgs match mot Åssiden, så så man tydleig hvorfor Solberg kjemper helt i toppen av tabellen.

Neste fredag blir det et nytt tøft oppgjør borte mot Jevnaker på deres flott gressbane. Alle oppgjør mot Jevnaker lever sitt eget liv og vi har vel ikke slått førstelaget dems borte enda. Så det er en barriere jeg har ekstremt lyst å bryte. Men god trening kommende uka, skal vi gjøre alt for å være forberedt.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT, NB!! ETTER VIDEOGJENNOMGANG.

HFK setter Solberg under press fra start og etter et min stusser Alfred Scriven, Resnlo igjennom i bakrommet. Han skyter et godt skudd, som Solbergs keeper får slått til corner. Corneren ble veldig godt slått av Storeskar, men den sklir nesten igjennom feltet. HFK får ikke satt spillet, men er det beste laget. På dødballer ser vi farlig ut og etter 7 minutter slår Storeskar inn til Alfred Scriven, som header over fra god posisjon. Solberg på sin side ser skumle ut på kontringer. Kampen jevner seg ut, før HFK tar noe mer tak på slutten av omgangen igjen. Nærmest scoring kommer vi etter 40 minutter, på et nytt frispark. Storeskar finner Thorberg som stusser bakover. Keeperen avverger så vidt. Returen prøver Linus Hedlund å banke i mål, men blir blokket. Så fortsatt 0-0 noe som holder seg til pause. HFK manglet litt på å få opp trøkket mot et lavtliggende og godt organisert Solberg.

I starten av 2 omgang skulle vi gå hardt ut, men det var Solberg som tok styringen de første minuttene. De kommer dog bare til en halvsjanse. Men HFK fikk kontroll på kampen etter hvert. Flere gode dødballer satt Solberg under press. Etter 51 minutter er vi veldig nærme etter corner. Renslo skrur den fint til Scriven på bakre som fra kort hold og god posisjon header like utenfor. Etter 58 min er vi veldig nærme scoring på corner. Hesla Berget stopper den nesten på streken. Men nå ligger det noe i lufta. Etter 60 minutter er vi enda nærmere. Et frispark av Storeskar går igjennom hele feltet og på innsiden av stolpen og rett i fanget på keeper. Etter 62 minutter kommer endelig lederscoringen, Storekar skrur en corner på bakre til Scriven som header inn igjen til Hesla Berget som fra kort hold header ballen kontant i mål og 1-0. Fullt fortjent. Etter 72 minutter får HFK en gylden sjanse til å øke til 2-0. stussen fra Scriven finner Renslo men skuddet på volley fra meget god posisjon bankes dessverre over. Etter 75 minutter kommer kampens prestasjon. Martin Haraldset vinner ballen midt på vår banehalvdel, ballen ender opp hos Steffen som stuper i angrep. Han tar på seg hele Solberg forsvaret og viser seg nok engang som en meget viktig spiller for HFK han er. Han finner tilslutt Renslo som kommer alene på bakre. Han fører ballen fremover og fyrer av et godt skudd fra ca 14 meter. Keeperen må gi retur, der dukker Thorberg opp og dunker ballen knallhardt i mål på hel volley. 2-0 og kampen virket punktert. Etter den skjer det ikke så mye og HFK vant fortjent 2-0.

Nå venter to tøffe bortekamper på gress, men vi skal gi alt for å fortsette poengfangsten.

Dagens Halling ble Alfred Scriven. Øvrige på laget som gjorde en god kamp var Thorberg, Ahmed og Mastrup. Storeskar er også viktig, spesielt med tanke på dødballer.

Neste kamp Jevnaker – HFK kl. 1900 fredag 9 juni.