Ny Hjemmeside

Postet av Leangen ishockey den 2. Sep 2015

Brukervennlig, godt design, idrettstilpasset, klubbtilpasset og billig i drift

er noen av stikkordene som passer Idretten Online sin nye hjemmesideløsning.

Her kan alle forskjellige ledere (eller utøvere om man ønsker) få tilgang til å skrive blogg artikler og nyhetssaker. Siden kan enkelt oppdateres med ny informasjon, nyhetssaker, arangementer eller annet som klubben ønsker å informere om. Alt ved hjelp av en PC med internett. Noen få klikk, dra et bilde inn fra skrivebordet, lagre og publiser og så har du den siste informasjonen tilgjengelig for alle på nettsidene deres.

Vi gleder oss til å ønske Ullensaker vannskiklubb med sine 350 medlemmer velkommen som ny bruker av Idretten Online. En komplett hjemmesideløsning tilpasset idretten, og så enkel å bruke at selv far kan klare det.