TAP I ÅRETS SISTE KAMP MOT DEN SUVERENE SERIEMESTEREN MJØNDALEN

Postet av Jan-Eirik Thorberg den 1. Nov 2018

MIF - HFK (5-0) 7-1

MIF:                               20 min 1-0 Mads Gundersen, 22 min 2-0 Nils Tommy Nilsen, 28 min 3-0 Boye, 33 min 4-0 selvmål, 44 min 5-0 Gundersen, 49 min 6-0 Alfred Scriven og 68 min 7-1 Jacob Søhoel

HFK:                               64 min 6-1 Simen Renslo (Magnus Bækken)

Tilskuere:                    75

Dommer:                      Hans Egil Drolsum (Vikersund), AD 1 Lahbib Elkhalil ((Tobienborg FK) og AD 2 Mesut Aricugil – Jevnt over bra i en lettdømt kamp

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Per Oskar Stave (HB) Ahmed Ahmed(Linus Hedlund 28 min) ( (MS) Mikkel Storeskar og Tobias Grangård (Birk Bjekreim 48 min)(VB) Håvard Gåsterud (Abdikaaafi Ahmed 45 min) (Def MB) Gaute Vedvik og Lasse Moen (Off MB). Nils Olav Smestad (Samuel 24 min), Magnus Bækken og Simen Renslo (Spiss) Bendik Øen Strand Reserver:

HFK åpnet veldig bra, selv om det ikke overraskende nok var MIF som styrte det meste. Men HFK lå kompakt og slapp ikke til MIF. I det 9 minutt kommer de til en sjanse, men Stave redder bra. HFK på sin side har flere gode overgangsmuligheter, men tar ikke godt nok vare på dem. I det 20 min sprekker HFK opp litt og MIF tar ledelsen 1-0 ved Mads Gundersen, like etter øker Nils Tommy Nilsen til 2-0. Så etter en fin start ble vi hardt og brutalt straffet på kort tid og 0-2 i sekken. Etter den scoringen styrer MIF det meste og HFK har kun en sjanse som til gjengjeld var stor før pause. Det var Simen Renslo som dro seg fint inn i boksen til MIF og slo 45, der kom Lasse Moen, men avslutningen ble for dårlig. MIF på sin side er mer nøyaktige og scorer tre mål til før pause. Til tross for bakoversveis til pause følte vi at vi i perioder hang godt med.

I 2 omgang økte MIF med en gang til 6-0 ved ex HFK spiller Alfred Scriven. Men etter den fulgte en god HFK periode. Bækken dribler fint forbi 3-4 mann, men skuddet fra 16 meter gikk rett i stolpen. Like etter setter Bækken opp Renslo alene med keeper, men nyervervelsen til MIF reddet. I det 64 min lyktes i midlertidig samme guttene med samme kombinasjon. Fortjent scoring, men for lite for seint. Resten av kampen bærer preg av at den er avgjort og det blir kun med en scoring til for MIF og 7-1

Fortjent tap mot et godt lag som har vært solide i hele år.

Best på HFK kåret og vinner av dagens Halling sin pris, gavekort på 300 kr på Hallingkjeden.no ble Ahmed Ahmed. Men det må også nevnes at Simen Renslo og Mikkel Storeskar leverte en ny god kamp.