Rødt kort:         Ingen

Cornere:            (8-0) 13-0

Sjanser:             (9-1) 17-2

Tilskuere:          50

Dommer:           Edvard Helgerud Ad 1 Per Oscar Heiberg (Stoppen) og Ad 2 Telmen Undrakh (Skrim)

Dessverre altfor lettdømt kamp 😉

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jonas U Jorde (HB) Johannes Kleppo Dokken(MS) Per Nyhus og Torje Slåtto (VB) Olav Myksvoll(Def MB) Adrian Bredesen og Lasse Moen (Off MB).Magnus Jordet, Bendik Øen og Magnus Bækken, (Spiss) Jørgen Hesla Berget Reserver: Ådne Kjøl 30 min, Vegard Vedvik 30 min, Eirik Torberg 35 min, Gaute Vedvik 25 min og Sølve Midtskogen 20 min.

Vi får en tøff kamp i en tøff kampperiode for HFK, 8 spillere spilte a kampen dagen før. Vi er dessverre ikke helt på nivå og litt for mange slitne bein til å henge med mot lederlaget i den Nasjonale serien. MEN vi hadde berettiget håp om å henge bedre med denne varme onsdags kvelden.

For denne gjengen får vi rette fokuset mot Norway Cup og der har vi virkelig trua på at vi kan bite godt i fra oss.

Selv om det er et lite tilbakeslag etter flere år med gode jr resultater. Så har vi vist i kvalikken og første runde at vi kan bite godt i fra oss med dette laget. Samtidig er dette et lag som er tidlig i utviklingen og bør bli bedre de kommende årene. Selv om det ble stygt lærte vi mye av denne kampen og fikk nyttige referansepunkter vi kan dra med oss inn i treningsarbeidet. Selv om Mjøndalen var klart det beste laget i dag, så viser noen av våre spillere at de har mye å komme med i glimt i kampen.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

Mjøndalen tok ledelsen etter 1 minutt på noe som visstnok var offside. Etter den så henger vi ok med. Men de øker til 2-0 etter 20 min. Vår første sjanse kommer etter 28 min etter et frispark ender ballen hos Adrian Bredesen som skyter bra, men ballen blokkeres på vei mot mål. Så scorer de direkte på kontra og med 0-3 blir det tungt og lufta går ut av spillerne. 4-0 etter 35 minutt på en corner og 0-5 på et fantastisk angrep rett før pause.

I andre omgang blir det å komme seg igjennom og samtidig rette fokuset mot fredagens a kamp. I andre omgang scorer MIF ytterligere 7 mål og det ender med dusinet fullt ☹ vi har to gode muligheter i andre omgang. Et hvor Jørgen Hesla Berget tar med MIF forsvaret på tur, men alene med keeper lyktes han ikke. I tillegg rullet vi opp et kjempeangrep, men i det Vegard Vedvik blir spilt alene igjennom så vinkes det noe uforståelig for offside.

Vi må prøve å lære så mye vi kan av denne kampen, så vi kan stå opp enda sterkere neste gang.

Selv om det var stor forskjell på lagene var det enkelte som sto frem på en god måte. Lasse Moen jobbet utrettelig hele kampen, Per Nyhus viste i flere situasjoner at  han holder på det beste et godt nivå. Det samme gjelder Magnus M Bækken.

Vi hever hodet og ser fremover, vi har mange fine stunder i vente med denne gjengen 😉