Magne Martinus Bergslid

Hvor mye sykler vi - er du på Top 20 ?

Postet av Magne Martinus Bergslid den 21. Jan 2018

Vedlagt følger en oversikt med hvor langt medlemmer i Namdal SK har syklet i 2017 og 2016. Statistikken er hentet fra Strava. Ikke all sykling blir registrert der, bl.a. mangler det spinning og rulleøkter. Enkelte milslukere i klubben registrer heller ikke syklingen sin på Strava.

Tomas Westgård topper listen med nærmere dobbelt så mange kilometer som nr 2 på listen, Roger Johansen. De 2 topper også  i 2016, med nesten likt antall kilometer syklet som i 2017.

Ellers bekrefter vel øverste del av listen at det lønner seg å ha mange mil på sykkelen i forhold til å prestere i ritt.

Oversikten med Top 20 finner du her.