Richard Susegg Kvarving

15. desember starter Trønder-Avisa Nattcup

Postet av Richard Susegg Kvarving den 14. Des 2017

For noen er Trønder-Avisa Nattcup en årlig tradisjon hvor de treffer gamle kjente. For andre er det første gang de deltar og opplever arrangementet som bygger vennskap og lagånd gjennom lettbeint sportslig og sosial utfoldelse.

Og skal du ikke spille selv men ønsker oppleve morroa, er det selvfølgelig mulig å være publikummer! Inngangen koster 50,- og du kan betale kontant, med kort eller med Vipps. Vi har selvfølgelig flere kiosker som gjør det mulig både å slukke tørsten og stille sulten i løpet av natten.

Arrangementet foregår i Steinkjerhallen på Campus Steinkjer. Første kamp starter fredag 15. desember kl. 17:00 og turneringen avsluttes når vinnerne kåres i de tidlige morgentimene lørdag 16. desember.

Turneringsoversikt finner du her på Profixio.

Takk til alle sponsorer og alle frivillige! Vi gleder oss til nok en fantastisk Nattcup!