Richard Susegg Kvarving

Dugnadsliste til Trønder-Avisa Nattcup er klar

Postet av Richard Susegg Kvarving den 9. Nov 2017

Da er vi her igjen, med årets siste dugnadsliste.

Alle som er satt opp på dugnad må bekrefte med en SMS at du kommer på oppsatt vakt innen 1.desember. Signer meldingen med fult navn.

Du finner mer informasjon og mottaker av SMS med bekreftelse i dugnadslisten for Nattcup 2017.

Dersom oppsatt tid ikke passer, er dere selv ansvarlig for å skaffe stedfortreder. Dere kan bytte innbyrdes, eller dere kan få voksne barn (over 18 år), besteforeldre eller andre myndighetspersoner til å steppe inn for dere. Gi beskjed om hvem som stiller på vakta di ved eventuelle endringer.

Vi er helt avhengig av at alle tar ansvar for den vakta som de er satt opp på. Det er et døgns innsats fra stort sett hele idrettslaget, som gir oss mye tilbake økonomisk.