HFK:          1-0 41 min Jørgen H Berget (Steffen Haugstad)

MIF 2:      1-1 90 min str. Sebastian T Hansen

HFK:          60 min Mohammad Al Kabra 78 min Jonas Bergane og 91 min Fredrik Røkkum

MIF 2:      39 min Wilhelm Sell

Cornere: (0-1) 1-6

Sjanser:   (3-4) 3-7

Tilskuere: 154

Dommer: Hans Egil Drolsum (Vikersund IF), AD 1: Tommy Bøe Urdahl (Lier IL) og AD 2 Kerim Vehabovic (Glasverket). Jevnt over bra. Litt kommunikasjonssvikt med AD ved noen anledninger og vi synes nok straffen var tøff, spesielt når vi ikke fikk i en tidligere situasjon. Må vel gi Drolsum godkjent i år 😉

Les mer for kampstats og referat.

Lagoppstilling: Jarle Stanes (HB) Ahmed Ahmed (MS) Fredrik Røkkum og Linus Hedlund(VB) Olav Myksvoll (Per Nyhus 15 min) Def MB) Mohammad AL Kabra og Abdikafi Ahmed(Magnus Bækken 35 min) (Off MB). (HK) Steffen Haugstad (Birk Stian Bjerkreim 19 min), Alfred Scriven (kap) og Birk S Bjekreim (Torleif Rullestad 35 min) (Spiss) Jørgen Hesla Berget (Bendik Øen 17 min) Res: Ole Cato S Haugen og Per Oskar Stave.

HFK greit med uavgjort, men kjipt å miste seieren på straffe på overtid.

Les mer for kampreferat.

KAMPREFERAT

HFK kom bra i gang og satte MIF under press. Allerede etter 2 minutter er Hesla Berget nærme på et flott innlegg fra Myksvoll. Vi er først på ballen best i duellspillet, det fører også til en del frispark. Et av de slår AL Kabra til Alfred Scriven som avslutter over fra god posisjon. Etter de første 10 min, jevnet det seg ut og MIF er nærme med en avslutning i stolpen. I det 13 minutt ny sjanse. Banespillet er rotete og oppjaget. Men allikevel tett og intenst. I det 37 minutt ender et frispark tilslutt opp i HFK sin tverrligger. Mjøndalen er nærme, den i tillegg til enda en i tverra. Så det var nok noe ufortjent at HFK tok ledelsen på en fantastisk kontring. Haugstad gjør en megajobb og etter et hurtig pasningsspill stikker han Hesla Berget fint igjennom. Alene med keeper gjør han ingen feil og 1-0 til HFK.

I andre omgangen blir vi kanskje litt for passive og gir fra oss initiativet. Mjøndalen har noen farlige sjanser, men Stanes leverer en ny god kamp mellom stengene. I det 91 min får MIF straffe, vi syntes den var litt billig, men uansett så gjør HFK forsvareren det mulig å dømme. Straffen setter Temte Hansen sikkert i må og 1-1. Det ble også sluttres. Resultatet var for så vidt greit nok. Men bittert.

En god sesong var dermed over. En grundigere oppsummering kommer etter hvert

Dagens Halling ble Mohammad Al Kabra. Han leverte en ny sterk kamp på midten. Ellers var Røkkum nok en gang sterk. Alfred Scriven som ble hardt markert i kampen viste også prov på at han har noe inne.