God 2.omgang med 10 spillere

Postet av Hanne Kristiansen den 30. Sep 2017

Høsten har begynt å sette seg i Norge og det blir mørkere og mørkere for hver dag som går og selv om det var ganske god temperatur i Spikkestad så var det en enda sterkere temperatur på banen denne kvelden.

Sjanser begge veier og stillingskrig de første 20 minuttene, men etter 25 min scoret ROS på dødball og som om det ikke var vondt nok, ble oppgaven enda tyngre da Pål (som for anledningen sto i mål) fikk direkte rødt kort etter en sen takling som bakerste mann. Tobias ble kastet inn i mål og kunne lite gjøre da ROS la på til 2-0 etter et knallhardt skudd fra skrått hold.

Etter pause er det stor vilje blant de 10 på banen og etter 47 minutter er Henrik iskald og header ballen ned og i mål rett foran hanskene på keeper. Tung blir denne kvelden likevel og spesielt når IBK er på vei inn i kampen og ROS legger på til både 3-1, 4-1 og 5-1 før Tobias og Marius redder solide skudd på streken og Baldur setter inn 2 mål og fastsetter 5-3 tap for IBK.

Tekst og foto: Mike H