Richard Susegg Kvarving

Malmo Sport og Jernvare AS

Postet av Richard Susegg Kvarving den 26. Jun 2017

Malmo Sport og Jernvare gir ved salg over disk følgende rabatter til medlemmer i Sørlia IL:

1. Fra veiledende pris trekkes 25 % rabatt på produkter relatert til den enkelte idrett. Dette gjelder blant annet treningsdresser og genser fra Umbro, beskyttelsesutstyr, sko, baller og annet fotballtilbehør fra Umbro.
  2. Fra veiledende pris trekkes 30 % rabatt på enkeltkjøp av minimum 15 stk. Umbro lagdresser, gensere, shortser og spilletrøyer.
  3. Fra veiledende pris trekkes 20 % rabatt på friluftsutstyr som jakker, bukser, fjellsko, fiskeutstyr, ski, sykkelutstyr med mer. Dette gjelder ikke merkevarene Peak Performance, Garmin og Brunton.
  4. Fra veiledende pris trekkes 15 % rabatt ved kjøp av sykkel.

NB: Påtrykk av navn kommer i tillegg.