Richard Susegg Kvarving

Strålende Grong Sparebank Cup 2017

Postet av Richard Susegg Kvarving den 19. Jun 2017

Til tross for litt ruskete vær ble Grong Sparebank Cup 2017 gjennomført på strålende vis søndag 18. juni .

Før cupstart var ca. 80 lag påmeldt, med spillere i alderen fra seks til ti år. Under fine rammer på Lø idrettspark fikk barna anledning til å bli kjent både på og utenfor fotballbanen. Ekstra morsomt er det når vi får besøkt fra Trondheimslag. Kanskje det blir en gjenvisitt på Melhus Cup i august?

Grovt anslått var det trolig over 1500 besøkende innom på Lø fra avspark for de første kampene kl. 09.30 og til de siste kampene var ferdigspilt kl. 18.00.

Sørlia IL ønsker at Grong Sparebank Cup skal fungere som en fin avslutning på vårsesongen og som en spennende første cup for de aller minste. Vi synes derfor at det er morsomt å oppleve at så mange tar turen til Lø og suksessen med 3 mot 3 for skolestarterne. Vi i Sørlia IL er stolte av å kunne gi første spark på ballen og trygge rammer for mange unge fotballspillere!

Takk til alle som deltok på Grong Sparebank Cup – vi håper dere syntes det var like morsomt som oss med fotball, grilltelt, kiosker og triksing med Jonathan Åmot Olsen . Del gjerne minner og opplevelser fra årets cup med oss slik at vi kan bli enda bedre neste år!

Takk for i år – vi sees igjen til neste år!