Peer Olav Moen

Gulljentene

Postet av Peer Olav Moen den 28. Mai 2017

Mia og Sarah var med å konkurrerte på Romerikslekene (Lillestrøm) i slegge i dag. Mia hadde pers på 39,17 m fra Kristinalekene (Tønsberg 13. mai i år). Hun klinket til med et kast i dag på gode 44,37 m. Med dette kastet ligger Mia på topp i Norge med ca 10 meters margin til nr 2. Mia har masse mere inne og utrolig mye å gå på fremover i sesongen. Regner med at hun kommer til å kaste over 50 m i år.

Sarah gjorde også god figur og kastet 46,05 m som holdt til gull. Hun er ikke helt 100% enda fra lårskaden hun pådro seg i våres, men hun er også på god gang mot kast på godt over 50 m denne sesongen.

Både Mia og Sarah ligger nå på toppen av statistikken for slegge J13 og J15 i Norge, så her er det to "gullklumper" det gjelder å ta godt vare på og utvikle riktig så kommer disse til å nå langt.

Neste helg går turen til Sverige for å konkurrere mot "søta søster" og kanskje de tar gullet hjem?