Dan Cato Røe

Historisk kamp

Postet av Dan Cato Røe den 17. Jan 2017

Mandag 16. januar ble nok en historisk dag i HCK sin historie i vår nye curlinghall. Denne mandagen ble nemlig den aller første 4. divisjonskampen spilt. Kampen ble spilt mellom et kids-lag fra HCK og et av ferskingelagene, som startet om med trening i høst. Det ble en svært så jevn kamp og etter fire omganger var stillingen 3-3. Selv om de unge curlerne kjempet tappert, klarte de voksne spillerne til slutt å vinne kampen 5-3. Begge lag leverte godt spill og syntes det var stor stas å spille kamp mot hverandre. Når det var far mot sønn også, ble det en morsom familieduell også!